Ne yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar, ben bir kızı seviyorum. Hatta oda seviyor gibiydi. Gibiydi çünkü dün gece seni sadece arkadaş olarak sevebilirim dedi.


Olaylar şu şekilde. Ben geçen hafta ıstanbuldaydim. Istanbuldan dönerken otogarda beni bekledi. Beni karşılamaya geldi yani. Otogarda bayağı samimiydik. Sarıldık falan yani. Dışarıdan biri görse kesin sevgili sanardı. Sonra gittik bir kafeye iki saat oturduk. Birbirimize baktık iki saat boyunca... Elimi tuttu falan... Bakıştik, her neyse... Oradan alışveriş merkezine gittik. Bileklik alacaktik. Aynı bileklikten. Ikimizde takacaktik. Bu fikir kızdan çıktı. Sonra yemek yemeye gittik. Ağzıma mayonez bulaşmıştı. Ağzında mayonez var demek yerine aldı peçeteyi kendi sildi. Sonra akşam otobüs durağına bıraktim. Orada da sarıldık. Günümüz böyle geçti. Bütün gün kol kola gezdik fakat sevgili falan değiliz.

O günün akşamı mesajlarima vermemeye başladı. Sonraki 2 günde hiç konuşamadık. Bende öyle rahat bırakan biri değilim. Hep mesaj atarım, sorarım falan. Galiba çok sıktım kızı. 14 şubatta yine sinemaya gideceğiz falan ama sevgili değiliz. Öyle saçma olaylar kervanı içindeyim.

Ne yapmalıyım abiler? Sizce daha fazla devam etmeli miyim, yoksa daha fazla uzatmadan bitirmeli miyim? Yardım edin. Soracaklarınız varsa cevaplayayim. Sağolun
 


ümran

Üye
bu anlattıklarına göre oda seviyor :tebessüm: fakat alışırsan ve ayrılırsanız üzülen taraf sen olursun :good:
 
kesskinn

kesskinn

Üye
ümran arkadaşımıza katılıyorum ;)
 
MrExpert

MrExpert

Üye
:hmmm
 
furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
bu anlattıklarına göre oda seviyor :tebessüm: fakat alışırsan ve ayrılırsanız üzülen taraf sen olursun :good:

Seviyorsan söyle diyorum, hiç bir şey demiyor. Sevgilim ol diyorum, ama olmaz diyor. Senin sevgini haketmiyorum falan diyor. Anlamıyorum ki ne yapıyor. :(
 
karayel90

karayel90

Üye
Zamana bırak . . . .
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Günümüz böyle geçti. Bütün gün kol kola
gezdik fakat sevgili falan değiliz. O günün akşamı mesajlarima vermemeye başladı.

ilginç
 
furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
işte ilginç abi, normalde anında sevgili olmamız gerek ama hala değiliz
 
furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
14 şubatta tamamen hayatımdan atacağım.....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al


Üst Alt