ne yapicam ben yaa :( :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CoDeYs

Üye
ya abla ben şakasına dedim çig köfteci bizim evin 100 metre ötesinde istesem gider yerim

huri$

Üye
    Konu Sahibi
anlamadm ne demek ıstedıgını
bende anlamami$tim $akaymi$

ya abla ben şakasına dedim çig köfteci bizim evin 100 metre ötesinde istesem gider yerim
hmm peki

şaka yaptım ya yani o psikolojik duruma benim plakayla gelmiştir gibi bir espiriydi yanlış anlamayın
hee iyi

hmm peki

Perfect!

Üye
yerel radyo dinle böylece istanbul numaralarından kurtulursun

aRdiLê

Üye
O zaman şöyLe yap abLa eğer dinLediğin Radyo yada TeLevizyondan dinLiyorsan vs. nerden dinLiyorsan artıK eğer dinLediğin yerde ARapça,Kürtçe ,İngilizce faLan gibi diLLerdede yayın yapan kanaLLar varsa onLarı dinLe bu aLışkanLığından kurtuLursun yok Türkçe'den başka bir diLde dinLemem diyorsan akLıma önerecek bir tavsiye geLmiyor (.

CoDeYs

Üye
ya kendine mp3 çalar alsan mesala ona atsan şöyle 500 tane müzik ozaman radyoyu kısmiş olursun olmaz mı

huri$

Üye
    Konu Sahibi
yerel radyo dinle böylece istanbul numaralarından kurtulursun
ozamanda onun verdigi reklamlarin numaralarini ezberlerim
ama dur bakalim bulcaz bi yolunu

fransizca var genelde yabanci muzik sevmiorum pek arapça olabilir

ya kendine mp3 çalar alsan mesala ona atsan şöyle 500 tane müzik ozaman radyoyu kısmiş olursun olmaz mı
vede dort çocugun dordununde var mp3 sipalar ben turku dolduruyom diye bana kiziolar
en iyisi kendume alem bi guzel iyi fikir

CoDeYs

Üye
olsun abla sen biraz kafanı toparlayana kadar degişik tarzda müzik dinle bencedaha güzel olur.vay uyanıklar kimin mp3 kime vermiyonuz al abla onlardan sana hayır yok

huri$

Üye
    Konu Sahibi
olsun abla sen biraz kafanı toparlayana kadar degişik tarzda müzik dinle bencedaha güzel olur.vay uyanıklar kimin mp3 kime vermiyonuz al abla onlardan sana hayır yok
evet alem yaa.. yaki$ir bana en kralini alem hemm.
havam olsun

CoDeYs

Üye
bana göstercen mi ne aldıgnı

huri$

Üye
    Konu Sahibi
alayimda bi
sana solerim nasil bi$i oldugunu adi ne soyadi nee sen zaten biliosundur onlari takip ediosundur
buyuk kizlarinki eski model 3 4 sene oluo alali
kuçulerinkiler amcasi dogum gununde hediye etti onlar farkli birazz ekranli felan

CoDeYs

Üye
. evet abla az cok bakıyom yeni çıkanlara unuversiteyi kazanırsam alcam güzel bitane.

Reşwan

Emekli Yönetici
bi değişiklik varmı neler yapıyon şimdi

zaza

Üye
Yine radyo dinliyordur ne yapıcak

CoDeYs

Üye
maxi üyelerin destegini almıs fark olmuş tur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...