Ne şirket ne YOUTUBE nede başka bir yasağı dinlemeden nette dolaşın.Engel tanımaz bir program.

Sponsorlu Bağlantılar

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
Ne şirket ne YOUTUBE nede başka bir yasağı dinlemeden nette dolaşın.Engel tanımaz bir program.
Kullanımı çok basit program kurulmadan çalıştığı içinde işyerinde rahatça kullanabilirsiniz.

-Telekomun Engellediği siteleri telekomu tınlamadan takır takır açar,
- Anlami; nerede oldugunuzun önemi yok ne firewaller nede sistem administratorlari sizi engelleyebilir, heryerden internete baglanabilirsiniz
- Okullar, üniversiteler ve devlet daireleri belirli siteleri yasaklarlar, yada internete erisimi tamamen engellerler,bu yazilimi kullaninca artik baska yol aramak zorunda kalacaklar
- Sosyal aglara herkes heryerden ulasabilecek mesela Orkut, Youtube, Myspace, Hi5, Facebook, Linkedin etc. (okullar ve devlet dagirelerinde %99 yasaklidirlar)
- 100% sifreleme sistemi online bankalarinkinden cok daha güvenlidir
kullanimi cok basittir

icindeki Ultra surf 9.9.exe yi calistiralim .Bisüre bekleyelim ve InternetExplorerle gezmeye başlayalım
*Herşey Bukadar Sayfaların açılma hızına şasıracaksınız deneyin görün
* Eger proxyniz varsa ayarlayin (genelikle ofis internetleri bu sekilde baglanir, bunu bulmak icin tools>>internet options>>Connections>>LAN Settings>> orada proxy ile ayarinizi yapabilirsiniz
* Just copy that to proxy settings of Ultrasurf.
* sonrasinda bir popup acilip cince birseyler yazacaktir , sadece kapatalim
* internet exploreri acalim
* ve istediginiz siteye giriniz

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Eyw kardeşim ama viruslu bu.

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya değil

ori24

Üye
Linkide açmıyo yasakdan dolayı ya pff

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
ben böyle bir konuyu chip onlinede açtım bir hoca bana özelden fırça attı :) ama yani haklıydı.. okullarda bunlar yasaklanıyorsa bir sebebi vardır.. büyük ihtimalle bilgisayar odalarında yasaktır. böyle siteler.. oda öğrenci başka şeylerle uğraşmasın diye.. :) :)

frtxyz

Üye
Arkadaşım linkide açmıyo yasaktan dolayı :d biryere upload yapsanız şunu

Üst Alt