Ne sevılla ne udınese!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ne sevılla ne udınese!..
NE SEVILLA NE UDINESE!..
De Sanctis, sarı-kırmızılı kulüpte mutlu olduğunu belirterek, 'G.Saray'da kalmak istiyorum. Yönetim ile de bu konuyu konuştum' dedi.

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen kaleci De Sanctis, Sarı-Kırmızılı takımda kalmak istediğini açıkladı.

İtalyan kaleci, Udinese ile Sevilla arasında bonservisi konusunda sorun yaşandığını hatırlatıp, bu sorun çözülürse kariyerine Cim Bom'da devam edeceğini belirtti. Akşam'dan Bahadır Çokişler'in haberine göre, 'Ben burada çok mutluyum' diyen De Sanctis sözlerini 'Galatasaray'da kalmak istiyorum. Yönetim ile de bu konuyu konuştum. Ama benim gelecek yıl Galatasaray'da kalmam sadece bana bağlı değil. Bu konuda Sevilla, Udinese ve Galatasaray arasında çözülmesi gereken birçok olay var' diye sürdürdü. İtalyan kaleci, en büyük hayalinin ise Galatasaray'da şampiyonluk yaşamak olduğunu belirterek, 'Ben şu anda içinde bulunduğum ortamdan keyif alıyorum. Ve Galatasaray'ın katıldığı her kupada başarılı olmasını hedefliyorum. Sevilla'daki ortam bana göre değildi. Onlar benim gibi değil genç bir kaleci ile takımı kurmayı düşündüler. Ben burada kalmayı hedefliyorum. Bu yüzden Galatasaray'da başarılı olmayı çok istiyorum' ifadelerini kullandı.

qurbuz

qurbuz

Üye
abi ben süper bi takas düşündüm orkun+paf takımın 3. kalecisi + 3.1 milyon dolar = buffon

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kardeş Hoop..Sen o takasla 3 sınıf oyuncu bile alamazsın :)

qurbuz

qurbuz

Üye
diablos olmadı yah attın haah

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kardeş sen önce buffonun değerini öğren daha sonra attın falan filan de..Bilgin yok bari yorum da bulunma öğren..M.City adama 50 milyon euro dan teklif etti adam istemedi..Senin yazdığı cocukca takasa bak :)

qurbuz

qurbuz

Üye
bizde 60 milyon veririz alahallah yaa

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kardeş senin yaş 10 mu?

qurbuz

qurbuz

Üye
benim yoo

Dwyane_Wade

Üye
DiaBLoS™;1210069' Alıntı:
Kardeş senin yaş 10 mu?

Belki qurbuz kardeşimiz büyümüş de küçülmüştür...:)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Hayrola arkadaşlar nüfus müdürümüsünüz ne yapacaksınız arkadaşın yaşını...:nono:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye

Dwyane_Wade

Üye
Ya aslında fenada demiyor buffon gibi bi kaleci gelse fena olmaz:coold: ama aforizma grubunda yaptığını hiç unutmayacağım..:(banlayın felan:nono:

Bir fenerbahçeli olarak o fotoğrafı içime sindiremedim...Ne yapmamı bekliyorsun...:)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
belkide sorun benden kaynaklanıyor ben orada bana itaf bulunarak konulan her fotoya okey dedim ama orda o lafı herkesin içinde değilde bana pm atarak söyleseydin daha mutlu olurdum neyse bu kadar sacma bi konu için tartısmak bile yersiz istersen o fotoyu sileyim....:)Dermişim:ehe

qurbuz

qurbuz

Üye
fbliler kendi grubunuza gidiniz yoksa maxicep yöneticilerine şikayet edeceğim haaa olmuyoo
yaşmaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...