Dracule Mihawk
Üye
symbian işletim sistemini kullanmışsın daha önce o yüzden sana tavsiyem android işletim sistemli bir telefon alman yönünde hem daha hızlı hemde oyun program acısından çok çeşit sunuyor , galaxy gio iyi tercih olur senin için
nokiadan başka marka kullanmadıgın açık açık belli olmuş burada nokia ya yı avukatı gibi savunmuşsun , ben androide ucuyo çok hızlı diye birsey söyelemedim ancak symbiana göre daha hızlı oldugu bir gercek sen bunu kabul etsende etmesende bu benim görüşüm , bir cok kişide bu görüşümde hem fikir , o yüzden tartışma ortamı yaratacak sekilde mesajlar atmana gerek yok sen nokyanla mutlu mesut ollabilirsin ama bu herkesin nokyadan memnun olacak anlamına gelmezYa arkadaşım nerde daha hızLı ben androidde kuLLandım ceset gibi teLefon symbian nokia n8'den hangi android hızLı göstersene bana ya ? arada ucuk fiyat farkı oLmayan bir teLefon göster ama.. burda cep forumunda biLip biLmeden yorum yapmayın.. benim eLimden geçti nice teLefon yne bi arkadaşımda var samsung android işLetim sistemi kağnı gibi caLısıo benm teLefonumdanda pahaLı.. boş işLeri bırakın kardeşim.. androidmiş..
nokiadan başka marka kullanmadıgın açık açık belli olmuş burada nokia ya yı avukatı gibi savunmuşsun , ben androide ucuyo çok hızlı diye birsey söyelemedim ancak symbiana göre daha hızlı oldugu bir gercek sen bunu kabul etsende etmesende bu benim görüşüm , bir cok kişide bu görüşümde hem fikir , o yüzden tartışma ortamı yaratacak sekilde mesajlar atmana gerek yok sen nokyanla mutlu mesut ollabilirsin ama bu herkesin nokyadan memnun olacak anlamına gelmez
şimdi sybian 3 dediginiz hızlı yanı uygulama yükledigimde donmazmı diyosun
n8 öneririm arkadaşım.. Symbian ayrı symbian^3 ayrı (anlayana - kullanana)
benim hiç klawyeli telefonum olmadı arasında pek fark da göremedim birini çamerası güzel digerindede klawye var zanten param ikisinide almaya yetmiyo şu an 600 tl ikisinide alamam ben en iyisi bu parayı yemeden bi telefon alıyım
n8 öneririm arkadaşım.. Symbian ayrı symbian^3 ayrı (anlayana - kullanana)
c-6 aL kLavyeside var symbian 3 ayrıca cokta hoş bir teLefon..
----------Eklendi @ 21:28:27 ---------- Yazıldı @ 21:25:57 ----------
Dostum C6-01 symbian3 kullanır. C6 s60v5 kullanır.
Hadi ya öLe birşey vardı dimi ben onu hatırLayamadım sanki su x-6'nin menüsü gibiydi c-6 yanLışmı hatırLadm ?
bana ucuz telefon öenrin yav n8 çok pahalı sybıan no taktınız kafaya
amoww size güvendik android androd dediniz gittim aldım allah kahretsin bu nasıl telefon sybıana kurban oluyum her yerinden bi şey çıkıyo hayatım karardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?