vapur dumanı
Üye
-
Konu Sahibi
-
Maxicepte yönetimde de bir problem olduğunu düşünüyorum son zamanlarda.Hasan gittikten sonra Ata'da işleri dolayısıyla yetişemiyor tek admin olarak,şikayetler falan uzan zaman bekliyor oysa ki önceden öylemiydi klavyeden yazarken daha ceza verirlerdi,el atarlardı.
eveet Hasan verdi ilk cezamı olayın akabinde
ya olaya benim bakış açım çok farklı aslında..Bak Necmi arkadaşımız mesela.Öncelikle ben onu çok severim.Ama moderatör olamayınca haliyle hem gururu kırıldı hemde kırgınlıkları arttı..Sonrasında deyim yerindeyse isyan başlattı..
diğer konuda yapılan şey tam bir vefasızlık yalnız.
ya olaya benim bakış açım çok farklı aslında..Bak Necmi arkadaşımız mesela.Öncelikle ben onu çok severim.Ama moderatör olamayınca haliyle hem gururu kırıldı hemde kırgınlıkları arttı..Sonrasında deyim yerindeyse isyan başlattı..
Ya aslında konuşmak istediğim o kadar çok şey varki yaşannalar hakkında.Ama lanet olsun diyemiyorum işte
Görseydik iyi olurdu eski jenerasyon..mimi ...Her yeni jenerasyon böyle bir konu açıyor bir zaman sonra. Siz eskiyi görseydiniz birde..
Ya arkadaşlar neden bunu kabul etmiyorsunuz.Seninde bir siten olsa sende yanlı davranmaz mısın?Sevgiline,eşine dostuna öncelik vermezmisin?Sorun bu değil.Sorun layık görülen bu görevin layıkıyla yerine getirilememesi...
Bak aynı şeyi Burak'ta yaşıyor.Ancak bu sitede mod olmak için illaki aile bireyi yada sevgili falan mı olmak gerekiyor?
Ben dünyanın hiçbir yerinde 15 mesajlı test mod görmedim.Bu tarz şeyleri gören birinin isyan etmemesi mümkün değil.
Görseydik iyi olurdu eski jenerasyon..mimi ...
Bizim gördüğümüz yetiyor bize..
----------Eklendi @ 21:39:27 ---------- Yazıldı @ 21:36:25 ----------
Ya arkadaşlar neden bunu kabul etmiyorsunuz.Seninde bir siten olsa sende yanlı davranmaz mısın?Sevgiline,eşine dostuna öncelik vermezmisin?Sorun bu değil.Sorun layık görülen bu görevin layıkıyla yerine getirilememesi...
vermem şahsen hak etmiyorsa bu site için emek harcayanların haklarını yok sayamam mesela örnek vereyim ben bu sitede en çok sevdiğim değer verdiğim kişiyi şikayet ettim.Herkes hak ettiği şeyi yapacak,yapamıyorsa bırakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?