Ne Olur Yardım ! Samsung Monte Msj Kilidi Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayrilik_aci

ayrilik_aci

Üye
    Konu Sahibi
Ne Olur Yardım ! Samsung Monte Msj Kilidi Hakkında
Arkadaşlar merhaba...
Sizden çok önemli bir konu hakkında yardım istiyorum.2 gün önce kuzenim iş kazası sonucu vefat etti :( (mekanı cennet olsun inşallah) ölmeden önce atıldığını düşündüğümüz msjlar var belki de öldükten sonra gelen...Msj ların içeriğini öğrenmemiz çok önemli.Bi msj sonucu dalgınlıktan mı iş kazasını geçirdi.Msjlar bize bilgi verecektir diye düşünüyoruz :((
Ne olur yardımcı olun.Msjlara girerken şifre istiyor ve şifreyi de sadece kendisi biliyordu...Nasıl kırarız bu şifeyi.Hattı başka tele taktık ama yok msjlar telefonda kayıtlı....
Şimdiden Allah razı olsun :(

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Dostum öncelikle başın saolsun bence telefona format atıp dene ama mesajların gidebilir o yüzden hemen atma biraz bekle diğer kişilerde cevap versin sonra denersin

ayrilik_aci

ayrilik_aci

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın.
Format atsak bu seferde msjlar da silinir dostum...Deneyen var mı ya da sen denedin mi bunu mesela ?

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Hayır hiç denemedim

wade96

Üye
Bissürü uygulama aç bi süre sonra şifre sormuyor dostum .

TasteKiN

TasteKiN

Üye
samsunga ait kies diye bir program var . telefonu pcye bagla buyuk ihtimal şifrelıde olsa program mesajlari gosterir.

wade96

Üye
Google maps i aç telefonu kapatma tuşuna bas küçült de,başka bir oyun aç küçült de , başka bir tane daha yine küçült ve dene. olması gerek .

ayrilik_aci

ayrilik_aci

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar teşekkr ederim cevaplarınız ve yardımlarınız için...şifreyi yakın bi arkadaşı biliyormuş.öğrendik...sağolun

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
başınız saolsun. *#56652978# yazıp reset phone passworde tıklayarak parolayı sıfırlayabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt