ayrilik_aci
Üye
Ne Olur Yardım ! Samsung Monte Msj Kilidi Hakkında
Arkadaşlar merhaba...
Sizden çok önemli bir konu hakkında yardım istiyorum.2 gün önce kuzenim iş kazası sonucu vefat etti
(mekanı cennet olsun inşallah) ölmeden önce atıldığını düşündüğümüz msjlar var belki de öldükten sonra gelen...Msj ların içeriğini öğrenmemiz çok önemli.Bi msj sonucu dalgınlıktan mı iş kazasını geçirdi.Msjlar bize bilgi verecektir diye düşünüyoruz
(
Ne olur yardımcı olun.Msjlara girerken şifre istiyor ve şifreyi de sadece kendisi biliyordu...Nasıl kırarız bu şifeyi.Hattı başka tele taktık ama yok msjlar telefonda kayıtlı....
Şimdiden Allah razı olsun
Sizden çok önemli bir konu hakkında yardım istiyorum.2 gün önce kuzenim iş kazası sonucu vefat etti
(mekanı cennet olsun inşallah) ölmeden önce atıldığını düşündüğümüz msjlar var belki de öldükten sonra gelen...Msj ların içeriğini öğrenmemiz çok önemli.Bi msj sonucu dalgınlıktan mı iş kazasını geçirdi.Msjlar bize bilgi verecektir diye düşünüyoruz
(Ne olur yardımcı olun.Msjlara girerken şifre istiyor ve şifreyi de sadece kendisi biliyordu...Nasıl kırarız bu şifeyi.Hattı başka tele taktık ama yok msjlar telefonda kayıtlı....
Şimdiden Allah razı olsun