Ne Olmak Istiyorsunuz? Veya Mesleğiniz Ne ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Ne Olmak Istiyorsunuz? Veya Mesleğiniz Ne ?
Ben tip dalında bir meslek sahibi olmak istiyorum.

Yazılım veya bilgisayar mühendisi olmak istiyorum

yazılım mühendisi yada tabikide PROFESYONEL dj lik

iyavuzoz

Üye
kendimi her yönden geliştirip iyi bir insan olmak istiyorum çizerlikte olur

- - - Eklendi - - -

bear grylls gibi bi işim de olsa olur

doctorrr

Üye
savcı sosyolog türkolog özel bi' şirkette yönetici veya asistanı da olabilir ekonomist yada

aslında benim resmi kayıtlara göre meslegim yok ama sanal olarak çok var .Nokia care de tekniker,(K.V.K) ,yöneticilik,Ticaret (Nokia Shop ürünleri),Askeri silahlandırma sistemleri ve avcılık, programlama(mobil yazılım rom.uyg.) işte bunlar benim mesleklerim ama para almak için degil zevkine yapıyom

Tepkiler: Oğuzhan

iyavuzoz

Üye

Tepkiler: anılbaran
savcı sosyolog türkolog özel bi' şirkette yönetici veya asistanı da olabilir ekonomist yada

benim annem de bu sene üniversiteyi bitirip sosyolog olacak

Ben ingilizce öğretmeni olmak istiyorum.Hiç abartmıyorum bu hayatta anlayabildiğim ve yapabildiğim en iyi şeylerden biri ingilizce.Yalnız haftada 6 saat ingilizce görüyoruz.Bazen sıkılıyorum açıkçası.Şöyle düşünüyorum hayatımın tamamı okulda geçecek öğrencilikten kurtulsam bile öğretmen olacağım.Okullar beni hep gerer

Oğuzhan

Üye

La oğlum dalga mı geçiyon whats your name my name is can bunları görüyonuz neyine sıkılıyon hem bunlar daha iyi günleriniz

__xXx__

Üye
hep avukat yada asker olmak istedim çocukkende ajan olmak isterdim maalesef mühendis olcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...