ne olduğunu bilmediğim şeyler ve wireless

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maraztaha06

Üye
    Konu Sahibi
ne olduğunu bilmediğim şeyler ve wireless
merhaba arkadaşlar ben eve gelen kablolu interneti bir şekilde yaymak istiyorum bunun için [h=1]Tp-Link TL-WN725N[/h] kullanıcam fakat bu ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ve acces point ve router nedi bi açıklarsanız (şimdiden Tsşekkürler)
not:bu wireless alıcısının wireless yayma özelliğide varmış bunu onun için kullanıcam
dipnot:işletim sitemi win7 connecitifity adlı program ile yapabilirmiyim nasıl olur bi açıklarmısınız

maraztaha06

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim bi allahin kulu yokmu sunun cevabini bilen bekliyorum ama sonuc bari bir soruma cvp verin

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
merhaba arkadaşlar ben eve gelen kablolu interneti bir şekilde yaymak istiyorum bunun için Tp-Link TL-WN725N

kullanıcam fakat bu ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ve acces point ve router nedi bi açıklarsanız (şimdiden Tsşekkürler)
not:bu wireless alıcısının wireless yayma özelliğide varmış bunu onun için kullanıcam
dipnot:işletim sitemi win7 connecitifity adlı program ile yapabilirmiyim nasıl olur bi açıklarmısınız

Gelen interneti oncelikle nasil bir modem ile kullaniyorsun? Yani evinde ADSL mi, Uydu Net mi?, FiberOptic Internet mi var?

Ayrintili bilgi verebilirsen, nasil bir cihaz kullanman gerektigini arastirabilir ve belirleyebiliriz.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Benim Arkadasin Evinde Biraz Ceken Bir Wireless Agi Vardi ..

Arada Telefondanda Girmek Istiyordu ..

Yanina Gittim .. Connectify Proogramini Indirip Kurdum ..

Evin Heryerinde Cekiyor (Bilgisayar Acik Oldugu Surece) ..

Yane Connectify Programini Kullanabilirsin Tabiki Dostumm .. ;)

maraztaha06

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim adsl modem ile evime gelen kablolu interneti yaymayı düşünüyordum fakat artık vazgeçtim çünkü bir router veya acces point almaya karar verdim fakat bi sorum olucak bu iş için acces point mi yoksa router mi kullanmam daha sağlıklı olur şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt