Ne olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sam@55

Üye
    Konu Sahibi
Ne olabilir
Meraba arkadaslar maksımum 300 lira ıkıncı el bana wıfı sı olan kamerası duzgun bı telefon tavsıye edermısınız bıraz arastırdım aklıma yatan nokıa x3-02 touch and var bask amodeller varsa sızden de bı tavsıye beklıyorum saygılar

BrainFree

BrainFree

Üye
E63 veya E71 sana gider

mstf_l

mstf_l

Üye
bulabilirsen 6710 navigator derim hem kamera iyi hem wifi var

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
fazla yorum yapmıyorum ama symbiana sakın bulaşma

sam@55

Üye
    Konu Sahibi

e71 biraz pahalı değil mi 300 liradan

genelde bu fıatlar ama pahalısıda var tabı bask ahangı modeller olabılır arkadaslar cuma gunu merkeze gıdecem yada cumartesı almamlazımelımdekı ıyıce perte cıktı bugunhafıza kartını tanımamaya basladı tuslar basmıyor acılıp kapanıyor sım kartı kabul etmıyor arada delı ettı benı

__xXx__

__xXx__

Üye
e71 iyidir bence

king_zombie

Üye
samsung corby pro.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
symbian seni tatmin edecek bir işletim sistemi değildir çünkü.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşım yoruma katılıyorum symbian mı ? Kaç kaç kaç ... Her türlü sorun mevcut kendilerinde :D Bak sana symbian dan kurtulup Nokiasında Windows7 gören Nokia üst kademesindeki birinin videosunu koyuyorum :D adamdaki sevince bak :D (Nokia WP7 tanıtım videosudur)

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Bulabilirsen n95 veya n95 8gb çok iyidir.

murat0288

murat0288

Üye
evet bende artık symbiandan uzaklaşın derim. android gerçekten çok güzel. symbianı ezberlediniz artık androide geçin

sam@55

Üye
    Konu Sahibi
pekı bu android sistem nasıl bıseydır guvenılırlıgı nasıl kasarmı telefonu ve hangı modeller tavsoye edılır bı sylersenız ona gore bılgılneırız bızde yanılmayız

mstf_l

mstf_l

Üye
yav siz ne zeki insanlarsanız adam kamera ve wifi diyor siz hala symbiana laf atma pesindesiniz adam oyun oynayacam uygulama yukleyecem demiyorku biraz mantıklı olun o fiyata hangi androidin 5 mp cift flas carl zeiss lensli kamerası var en iyisinin 5 mp kamerası oluyor oda duz kamera ne flas ne lens var(ki zaten gerisi 3.2)

iki dakika android vs symbian getirmeyin olayı zaten hicbiriniz telefon soylemiyorsunuz anca android al diyorsunuz
androidin wifisi yok android in kamerası yok unutmayın

sam@55

Üye
    Konu Sahibi
Bugun gıttım arsıya nokıa x3-02 touch and type aldım hayırlısı ben bılmem androıd falan yeter bu bana fazla bıle

Ocean258

Ocean258

Üye
Optimus me'yede bak hocam.. ekran kalitesi,şarj suresı,kamerası ve wifi hızı guzel telefon.. android 2.2 froyolu.. ısını gorur bence ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt