UpOneTR Üye SoulsEagle' Alıntı: 6.8 oldu puanım az kalsın gıcık hocalardan sınıfta kalmış gibi düşünmeye başlayacaktım elin kaymış olmasın snnkini 10 sayalım önemli değil ama neden 5 değil Genişletmek için tıkla ... 0 yoktu bende 1e bastım
SoulsEagle' Alıntı: 6.8 oldu puanım az kalsın gıcık hocalardan sınıfta kalmış gibi düşünmeye başlayacaktım elin kaymış olmasın snnkini 10 sayalım önemli değil ama neden 5 değil Genişletmek için tıkla ... 0 yoktu bende 1e bastım
SoulsEagle Üye Konu Sahibi başka 1 e basacak olan var mı @The Shadow @Bilişim Profesörü @The Nightmare siz kaça basıyorsunuz
SoulsEagle Üye Konu Sahibi alpayoktay' Alıntı: Onlar da 4 cü . Şaka filan yanlız kaldım 4 te biri daha bassa laflardık az Genişletmek için tıkla ... 8 deki de yanlız kaldı sn yukarılara çık biraz
alpayoktay' Alıntı: Onlar da 4 cü . Şaka filan yanlız kaldım 4 te biri daha bassa laflardık az Genişletmek için tıkla ... 8 deki de yanlız kaldı sn yukarılara çık biraz
Otroligt Üye SoulsEagle' Alıntı: 8 deki de yanlız kaldı sn yukarılara çık biraz Genişletmek için tıkla ... Oy değişebilse tükkan senin
SoulsEagle' Alıntı: 8 deki de yanlız kaldı sn yukarılara çık biraz Genişletmek için tıkla ... Oy değişebilse tükkan senin
SoulsEagle Üye Konu Sahibi Bilişim Profesörü' Alıntı: Eliminde ucunda Genişletmek için tıkla ... çok ver de arkandan konuşmasınlar az verdi diye
Bilişim Profesörü' Alıntı: Eliminde ucunda Genişletmek için tıkla ... çok ver de arkandan konuşmasınlar az verdi diye
SoulsEagle Üye Konu Sahibi The Nightmare' Alıntı: 10 kardeşim Genişletmek için tıkla ... bnden de sana sonuna kadar 10
Neisseria.Ps Üye SoulsEagle' Alıntı: @-Empat- tan 8 almışım birtane de 4 geldi Genişletmek için tıkla ... Tanımadığım birine 8/10 veriyorum kızıyo hıh
SoulsEagle' Alıntı: @-Empat- tan 8 almışım birtane de 4 geldi Genişletmek için tıkla ... Tanımadığım birine 8/10 veriyorum kızıyo hıh
SoulsEagle Üye Konu Sahibi -Empat-' Alıntı: Tanımadığım birine 8/10 veriyorum kızıyo hıh Genişletmek için tıkla ... neden tanımıyosun o kadar mesaj yazıyorum
-Empat-' Alıntı: Tanımadığım birine 8/10 veriyorum kızıyo hıh Genişletmek için tıkla ... neden tanımıyosun o kadar mesaj yazıyorum
NEXUS Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Benim oyum gözüküyor mu Genişletmek için tıkla ... oyun geçersiz
SoulsEagle Üye Konu Sahibi Bilişim Profesörü' Alıntı: Benim oyum gözüküyor mu @SoulsEagle kendine demi oy verdin Genişletmek için tıkla ... gözüküyor ve verdim tabi kendimi çok seviyorum
Bilişim Profesörü' Alıntı: Benim oyum gözüküyor mu @SoulsEagle kendine demi oy verdin Genişletmek için tıkla ... gözüküyor ve verdim tabi kendimi çok seviyorum
The Shadow Üye 10 SoulsEagle' Alıntı: şimdiki ortalamam 7,3333333333333333333333333333333333333333333333 Genişletmek için tıkla ... Ben bu oyunu bozarım
10 SoulsEagle' Alıntı: şimdiki ortalamam 7,3333333333333333333333333333333333333333333333 Genişletmek için tıkla ... Ben bu oyunu bozarım
SoulsEagle Üye Konu Sahibi The Shadow' Alıntı: 10 Ben bu oyunu bozarım Genişletmek için tıkla ... hayıııır tekrar hesaplamak zorunda kaldım
The Shadow' Alıntı: 10 Ben bu oyunu bozarım Genişletmek için tıkla ... hayıııır tekrar hesaplamak zorunda kaldım
The Shadow Üye SoulsEagle' Alıntı: hayıııır tekrar hesaplamak zorunda kaldım Genişletmek için tıkla ...