huri$ Üye buketcik' Alıntı: Huriş ablamla telde konuşmak isterdim Genişletmek için tıkla ... oda olur birgun kizz buketcik' Alıntı: açmıyor ablam Genişletmek için tıkla ... $arjim bitmi$ buketcik le bir hafta sonu antalya yi alt ust etmek
buketcik' Alıntı: Huriş ablamla telde konuşmak isterdim Genişletmek için tıkla ... oda olur birgun kizz buketcik' Alıntı: açmıyor ablam Genişletmek için tıkla ... $arjim bitmi$ buketcik le bir hafta sonu antalya yi alt ust etmek
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi huri$' Alıntı: solemiyim $imdi ayip Genişletmek için tıkla ... Süpersin Huriş'im ya buketcik' Alıntı: şuan istanbulda olmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... zaza' Alıntı: ne tesadüf bende Genişletmek için tıkla ... Gelin gelin İstanbul'a gelmenizi istiyorum
huri$' Alıntı: solemiyim $imdi ayip Genişletmek için tıkla ... Süpersin Huriş'im ya buketcik' Alıntı: şuan istanbulda olmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... zaza' Alıntı: ne tesadüf bende Genişletmek için tıkla ... Gelin gelin İstanbul'a gelmenizi istiyorum
zaza Üye zaten istediklerim bugüne kadar hiç olmadı boşu boşuna istemeyeceğim bir umutla artık ALLAH istemek bile çözüm değil istemiyor bana vermeyi isyan edecek değilim sonuçta var bi bildiği
zaten istediklerim bugüne kadar hiç olmadı boşu boşuna istemeyeceğim bir umutla artık ALLAH istemek bile çözüm değil istemiyor bana vermeyi isyan edecek değilim sonuçta var bi bildiği
zaza Üye Praetor' Alıntı: Süpersin Huriş'im ya Gelin gelin İstanbul'a gelmenizi istiyorum Genişletmek için tıkla ... gelirsem misafir edecekmisin
Praetor' Alıntı: Süpersin Huriş'im ya Gelin gelin İstanbul'a gelmenizi istiyorum Genişletmek için tıkla ... gelirsem misafir edecekmisin