buketcik Üye Aege' Alıntı: YGS iptal olmasın isterdim Genişletmek için tıkla ... dileğin kabul oldu. bende yeniden sınav günleri olsada çalışsam isterdim.
Aege' Alıntı: YGS iptal olmasın isterdim Genişletmek için tıkla ... dileğin kabul oldu. bende yeniden sınav günleri olsada çalışsam isterdim.
Aege Üye buketcik' Alıntı: dileğin kabul oldu. bende yeniden sınav günleri olsada çalışsam isterdim. Genişletmek için tıkla ... daha iptal olmayacağı kesin değil soruşturma henüz sonuçlanmadı.ben iptal olmamasını lys ye çalışamam diye istiyorum
buketcik' Alıntı: dileğin kabul oldu. bende yeniden sınav günleri olsada çalışsam isterdim. Genişletmek için tıkla ... daha iptal olmayacağı kesin değil soruşturma henüz sonuçlanmadı.ben iptal olmamasını lys ye çalışamam diye istiyorum
'Maxi Genç Üye Aege' Alıntı: daha iptal olmayacağı kesin değil soruşturma henüz sonuçlanmadı.ben iptal olmamasını lys ye çalışamam diye istiyorum Genişletmek için tıkla ... haksızlık varsa olsun istiyorum.
Aege' Alıntı: daha iptal olmayacağı kesin değil soruşturma henüz sonuçlanmadı.ben iptal olmamasını lys ye çalışamam diye istiyorum Genişletmek için tıkla ... haksızlık varsa olsun istiyorum.
Aege Üye 'Maxi Genç' Alıntı: haksızlık varsa olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla ... ya tabi ki haksızlık varsa iptal olsun ama bir yandan da bize yazık değil mi lys de afallayalım mı yani.iptal olursa ne zaman lys ye çalışacağız
'Maxi Genç' Alıntı: haksızlık varsa olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla ... ya tabi ki haksızlık varsa iptal olsun ama bir yandan da bize yazık değil mi lys de afallayalım mı yani.iptal olursa ne zaman lys ye çalışacağız
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi zaza' Alıntı: mesela ne? Genişletmek için tıkla ... Mesela konuyla alakasız ikili muhabbet konularının konularda olmaması falan
zaza' Alıntı: mesela ne? Genişletmek için tıkla ... Mesela konuyla alakasız ikili muhabbet konularının konularda olmaması falan
Aege Üye Praetor' Alıntı: Mesela konuyla alakasız ikili muhabbet konularının konularda olmaması falan Genişletmek için tıkla ... kusura bakmayın
Praetor' Alıntı: Mesela konuyla alakasız ikili muhabbet konularının konularda olmaması falan Genişletmek için tıkla ... kusura bakmayın
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Aege' Alıntı: kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... Zaza dururken burada, sitemimi senin üstüne alınmamanı isterdim
Aege' Alıntı: kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... Zaza dururken burada, sitemimi senin üstüne alınmamanı isterdim
Aege Üye Praetor' Alıntı: Zaza dururken burada, sitemimi senin üstüne alınmamanı isterdim Genişletmek için tıkla ... önemli değil
Praetor' Alıntı: Zaza dururken burada, sitemimi senin üstüne alınmamanı isterdim Genişletmek için tıkla ... önemli değil
zaza Üye buketcik' Alıntı: şuan istanbulda olmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... ne tesadüf bende