huri$ Üye kingmor' Alıntı: açıkögretim var ama 2 sene kayıbım var Genişletmek için tıkla ... benim 15 yil kayibim var.. sen yinede bi du$un derim ben turkiyede olsam $uan kesin bu 15 yil kaybi bile saymaz devam ederdim..
kingmor' Alıntı: açıkögretim var ama 2 sene kayıbım var Genişletmek için tıkla ... benim 15 yil kayibim var.. sen yinede bi du$un derim ben turkiyede olsam $uan kesin bu 15 yil kaybi bile saymaz devam ederdim..
Kingmortall Üye huri$' Alıntı: benim 15 yil kayibim var.. sen yinede bi du$un derim ben turkiyede olsam $uan kesin bu 15 yil kaybi bile saymaz devam ederdim.. Genişletmek için tıkla ... tamam abla açık ögretime baş vuracam zaten eylül de kayıtlar başlıyo
huri$' Alıntı: benim 15 yil kayibim var.. sen yinede bi du$un derim ben turkiyede olsam $uan kesin bu 15 yil kaybi bile saymaz devam ederdim.. Genişletmek için tıkla ... tamam abla açık ögretime baş vuracam zaten eylül de kayıtlar başlıyo
Cezzbedici3 Üye The-Burj-Al-Arab-HoteL'de bir gecede olsa konaklamak ertesi günde sabah serinliğinde çölde ralli araçlarıyla ralli yapıp memlekete dönmek isterdim
The-Burj-Al-Arab-HoteL'de bir gecede olsa konaklamak ertesi günde sabah serinliğinde çölde ralli araçlarıyla ralli yapıp memlekete dönmek isterdim
Fahrettin.Onay Üye Cezzbedici2' Alıntı: The-Burj-Al-Arab-HoteL'de bir gecede olsa konaklamak ertesi günde sabah serinliğinde çölde ralli araçlarıyla ralli yapıp memlekete dönmek isterdim Genişletmek için tıkla ... çok fazla şey istiyosun otur yerine
Cezzbedici2' Alıntı: The-Burj-Al-Arab-HoteL'de bir gecede olsa konaklamak ertesi günde sabah serinliğinde çölde ralli araçlarıyla ralli yapıp memlekete dönmek isterdim Genişletmek için tıkla ... çok fazla şey istiyosun otur yerine
Xilence Kapalı Hesap Fahrettin.ony' Alıntı: çok fazla şey istiyosun otur yerine Genişletmek için tıkla ... Lafı koydu
Fahrettin.Onay Üye hiçbirşey. ----------Eklendi @ 21:10:42 ---------- Yazıldı @ 21:10:19 ---------- Xilence' Alıntı: Lafı koydu Genişletmek için tıkla ...
hiçbirşey. ----------Eklendi @ 21:10:42 ---------- Yazıldı @ 21:10:19 ---------- Xilence' Alıntı: Lafı koydu Genişletmek için tıkla ...
Fahrettin.Onay Üye Cezzbedici2' Alıntı: ben şimdi size bi koycm Genişletmek için tıkla ... yanlış anlama fevzi abi
Cezzbedici3 Üye Fahrettin.ony' Alıntı: yanlış anlama fevzi abi Genişletmek için tıkla ... tamam la tamam zırlama
Xilence Kapalı Hesap "Hayat Kötü Kollayacaksın G.t." Güvenli ev , zırhlı araba (death race modu) , birde daewoo tico (araba)
"Hayat Kötü Kollayacaksın G.t." Güvenli ev , zırhlı araba (death race modu) , birde daewoo tico (araba)
Fahrettin.Onay Üye Xilence' Alıntı: "Hayat Kötü Kollayacaksın G.t." Güvenli ev , zırhlı araba (death race modu) , birde daewoo tico (araba) Genişletmek için tıkla ... adam aşmışş
Xilence' Alıntı: "Hayat Kötü Kollayacaksın G.t." Güvenli ev , zırhlı araba (death race modu) , birde daewoo tico (araba) Genişletmek için tıkla ... adam aşmışş
Xilence Kapalı Hesap Benim yarın kebap 40 yılın başı bütün derslerim boş bütün öğretmenler geziye gidiyor
byilmazZ Üye yattigimda uyuyabilmek isterdim :S ----------Eklendi @ 00:04:14 ---------- Yazıldı @ 00:03:24 ---------- sexishan9' Alıntı: Adam öldürmenin yasal suç olup,Allah katında suç olmamasını isterdim. Genişletmek için tıkla ... kimi oldurmek istiyosun ki ? ----------Eklendi @ 00:05:22 ---------- Yazıldı @ 00:04:14 ---------- Xilence' Alıntı: "Hayat Kötü Kollayacaksın G.t." Güvenli ev , zırhlı araba (death race modu) , birde daewoo tico (araba) Genişletmek için tıkla ... arkadasim sen tico ya baya sevdalisin anlasilan
yattigimda uyuyabilmek isterdim :S ----------Eklendi @ 00:04:14 ---------- Yazıldı @ 00:03:24 ---------- sexishan9' Alıntı: Adam öldürmenin yasal suç olup,Allah katında suç olmamasını isterdim. Genişletmek için tıkla ... kimi oldurmek istiyosun ki ? ----------Eklendi @ 00:05:22 ---------- Yazıldı @ 00:04:14 ---------- Xilence' Alıntı: "Hayat Kötü Kollayacaksın G.t." Güvenli ev , zırhlı araba (death race modu) , birde daewoo tico (araba) Genişletmek için tıkla ... arkadasim sen tico ya baya sevdalisin anlasilan