Xilence Kapalı Hesap Türkiyeden Çekip Gitmek , Buralar Bana Ziyan Oldu , Amerikada Yep yeni bir hayat kuracam , Zaten Üniversiteden Sonraki Hayalim bu
Türkiyeden Çekip Gitmek , Buralar Bana Ziyan Oldu , Amerikada Yep yeni bir hayat kuracam , Zaten Üniversiteden Sonraki Hayalim bu
Cezzbedici3 Üye Xilence' Alıntı: Türkiyeden Çekip Gitmek , Buralar Bana Ziyan Oldu , Amerikada Yep yeni bir hayat kuracam , Zaten Üniversiteden Sonraki Hayalim bu Genişletmek için tıkla ... amerika-newyork'ta yepyeni bir hayat kurmak benimde hayalim ortak düşüncelerimiz senle eleman sakın vazgeçme şimdiden yatırımını yap parasal-kültürel her şekilde hazır ol...ingilizceyi iyi öğren
Xilence' Alıntı: Türkiyeden Çekip Gitmek , Buralar Bana Ziyan Oldu , Amerikada Yep yeni bir hayat kuracam , Zaten Üniversiteden Sonraki Hayalim bu Genişletmek için tıkla ... amerika-newyork'ta yepyeni bir hayat kurmak benimde hayalim ortak düşüncelerimiz senle eleman sakın vazgeçme şimdiden yatırımını yap parasal-kültürel her şekilde hazır ol...ingilizceyi iyi öğren
Cezzbedici3 Üye Tuba_erva' Alıntı: sağlık bakanını neyse Genişletmek için tıkla ... kalanınıda ben tamamlamak istiyorum
Tuba_erva' Alıntı: sağlık bakanını neyse Genişletmek için tıkla ... kalanınıda ben tamamlamak istiyorum
Kingmortall Üye pelın_' Alıntı: yok olmak Genişletmek için tıkla ... zamanı gelince elbette olacagız ----------Eklendi @ 13:04:17 ---------- Yazıldı @ 13:03:53 ---------- püskevit istiyorm
pelın_' Alıntı: yok olmak Genişletmek için tıkla ... zamanı gelince elbette olacagız ----------Eklendi @ 13:04:17 ---------- Yazıldı @ 13:03:53 ---------- püskevit istiyorm