Cezzbedici3 Üye Rich4arD' Alıntı: Samsung Galaxy S2 İstiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorum Genişletmek için tıkla ... nediyon oğluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum anlat şu işi profile kop benim hemen kaç kardeşimiz gitti nabtın olum ya bi kardeşimi daha kaybetmeyi göze alamam ----------Eklendi @ 01:44:09 ---------- Yazıldı @ 01:41:33 ---------- bir iki sene bari sabredin hiçbişe olmasa N8'in hatrı var tamam bende iPhone alıcam ama N8'in anısına 2 sene kullanıcam bebişimi ----------Eklendi @ 01:45:10 ---------- Yazıldı @ 01:44:09 ---------- Symbian3 kardeşliğinin dağılmamasını istiyorum ama gün geçtikçe müritlerimiz dökülüyor... Rich4ard sen şuan beni şok ettin
Rich4arD' Alıntı: Samsung Galaxy S2 İstiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorum Genişletmek için tıkla ... nediyon oğluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum anlat şu işi profile kop benim hemen kaç kardeşimiz gitti nabtın olum ya bi kardeşimi daha kaybetmeyi göze alamam ----------Eklendi @ 01:44:09 ---------- Yazıldı @ 01:41:33 ---------- bir iki sene bari sabredin hiçbişe olmasa N8'in hatrı var tamam bende iPhone alıcam ama N8'in anısına 2 sene kullanıcam bebişimi ----------Eklendi @ 01:45:10 ---------- Yazıldı @ 01:44:09 ---------- Symbian3 kardeşliğinin dağılmamasını istiyorum ama gün geçtikçe müritlerimiz dökülüyor... Rich4ard sen şuan beni şok ettin
pelın_ buketcik' Alıntı: praetor un biran önce dönmesini istiyorum Genişletmek için tıkla ... gercekten bayadır yok ortada donsunn
buketcik' Alıntı: praetor un biran önce dönmesini istiyorum Genişletmek için tıkla ... gercekten bayadır yok ortada donsunn
buketcik Üye pelın_' Alıntı: gereksız ınsanları gormesem meselaa Genişletmek için tıkla ... canım kesinlikle katılıyorum.çok yaşa tatlım.birden türedi tam ben söylücektim .
pelın_' Alıntı: gereksız ınsanları gormesem meselaa Genişletmek için tıkla ... canım kesinlikle katılıyorum.çok yaşa tatlım.birden türedi tam ben söylücektim .
pelın_ buketcik' Alıntı: canım kesinlikle katılıyorum.çok yaşa tatlım.birden türedi tam ben söylücektim . Genişletmek için tıkla ... aynn ole cnm gozumu kaptıyorum ama hala var
buketcik' Alıntı: canım kesinlikle katılıyorum.çok yaşa tatlım.birden türedi tam ben söylücektim . Genişletmek için tıkla ... aynn ole cnm gozumu kaptıyorum ama hala var
pelın_ buketcik' Alıntı: isterdim Genişletmek için tıkla ... ewet isterdım suan yannda antalyada sıcak bıle ıyı gelırdı
buketcik' Alıntı: isterdim Genişletmek için tıkla ... ewet isterdım suan yannda antalyada sıcak bıle ıyı gelırdı
pelın_ codeys' Alıntı: haftaya pazartesi süpriz yapcam ona işyerine gidipte bakalım umarım isteidgim gibi olur Genişletmek için tıkla ... kaldımı senn g ıbıler ya
codeys' Alıntı: haftaya pazartesi süpriz yapcam ona işyerine gidipte bakalım umarım isteidgim gibi olur Genişletmek için tıkla ... kaldımı senn g ıbıler ya