Malesef arkadaştan dizüstü aldım ve ardından da mp3 çalar alınca cep telefonu olarakta dizüstünü satın aldığım arkadaştan samsung marka x100 cep teli aldım. 50 ytl ye 3 ayda garantisi kalmış. Yani K700 veya Nokia 6680-6681 kaldı bir başka bahara ...
Sevgilimin sesini bana duyuruyor ya yeter ...
Ayrıca bu samsung x100 de rehberde sorun var. Sım kartı kopyalattım telefona ama rehber hem sım kartı hemde telefonunkini gösteriyor bu nasıl düzeltilebilir ? Aşkım (sımkartın) Aşkım (telefonunki) bu şekilde 2 tane gözüküyor
eğer bir tanesini okutma şansın yoksa (ayar olur ya tel hafızasını okusun,simkart hafızasını okusun diye -nokialarda rehberin ayarlarnda war-) , bence bi hafızyı boşalt..Tel. pek tekin değilse tel hafızasını boşalt derim
<div class='quotetop'>(a21a @ Feb 5 2006, 10:51 PM) [post=272753]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
rehber de ayarlar kısmından kullanılan hafıza veya başka bir terimle kullanılan hedefini sim kart veya telefon diye değiştirmek lazım.
[/b][/quote]
Saatlerdir bakıyorum ama rehberde o menü yok. arkadaşta hep böyle kullanmış telefon beni deli etti daha 2. gününde
<div class='quotetop'>(troublesome @ Feb 5 2006, 10:53 PM) [post=272757]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
eğer bir tanesini okutma şansın yoksa (ayar olur ya tel hafızasını okusun,simkart hafızasını okusun diye -nokialarda rehberin ayarlarnda war-) , bence bi hafızyı boşalt..Tel. pek tekin değilse tel hafızasını boşalt derim
[/b][/quote]
Sım kart max 200 hafıza alıyor bendeki no sayısı toplamda 380 sımı silsem olmuyor telinkini silsemde numaralar sığmıyor ooof ooof
<div class='quotetop'>(crazy_amigo06 @ Feb 6 2006, 01:37 AM) [post=272908]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
rehbedekileri sil sadece sim olarak ayarla veya ayrlardan sadece telefon hafızasını seç
[/b][/quote]
sim olarak ayarla veya ayrlardan sadece telefon hafızasını seç diye bir yer yok malesef
<div class='quotetop'>(sokarus @ May 10 2006, 11:43 AM) [post=331653]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hayır hayır samsung da nokia gibi degil rehber yonetim ikisinden birini sil
[/b][/quote]
ortak kullanmaktayım. Sımı silsem olmuyor başka telefona takınca nosuz kalıyorum. Telefon hafızasını silsem o zamanda yer sorunu var