Ne Istedim Neyi Almak Zorunda Kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
Ne Istedim Neyi Almak Zorunda Kaldım
Malesef arkadaştan dizüstü aldım ve ardından da mp3 çalar alınca cep telefonu olarakta dizüstünü satın aldığım arkadaştan samsung marka x100 cep teli aldım. 50 ytl ye 3 ayda garantisi kalmış. Yani K700 veya Nokia 6680-6681 kaldı bir başka bahara ...

Sevgilimin sesini bana duyuruyor ya yeter ...

Ayrıca bu samsung x100 de rehberde sorun var. Sım kartı kopyalattım telefona ama rehber hem sım kartı hemde telefonunkini gösteriyor bu nasıl düzeltilebilir ? Aşkım (sımkartın) Aşkım (telefonunki) bu şekilde 2 tane gözüküyor

a21a

a21a

Emekli Yönetici
rehber de ayarlar kısmından kullanılan hafıza veya başka bir terimle kullanılan hedefini sim kart veya telefon diye değiştirmek lazım.

troublesome

Üye
eğer bir tanesini okutma şansın yoksa (ayar olur ya tel hafızasını okusun,simkart hafızasını okusun diye -nokialarda rehberin ayarlarnda war-) , bence bi hafızyı boşalt..Tel. pek tekin değilse tel hafızasını boşalt derim

RockFord Fosgate

Üye
baba olsun dıgerlerı guzelya boswer!!!telefonun war ıste ısını goruyosa ne ala!!:)

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(a21a &#064; Feb 5 2006, 10&#58;51 PM) [post=272753]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
rehber de ayarlar kısmından kullanılan hafıza veya başka bir terimle kullanılan hedefini sim kart veya telefon diye değiştirmek lazım.
[/b][/quote]
Saatlerdir bakıyorum ama rehberde o menü yok. arkadaşta hep böyle kullanmış telefon beni deli etti daha 2. gününde

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(troublesome &#064; Feb 5 2006, 10&#58;53 PM) [post=272757]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
eğer bir tanesini okutma şansın yoksa (ayar olur ya tel hafızasını okusun,simkart hafızasını okusun diye -nokialarda rehberin ayarlarnda war-) , bence bi hafızyı boşalt..Tel. pek tekin değilse tel hafızasını boşalt derim
[/b][/quote]
Sım kart max 200 hafıza alıyor bendeki no sayısı toplamda 380 sımı silsem olmuyor telinkini silsemde numaralar sığmıyor ooof ooof

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
rehbedekileri sil sadece sim olarak ayarla veya ayrlardan sadece telefon hafızasını seç

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(crazy_amigo06 &#064; Feb 6 2006, 01&#58;37 AM) [post=272908]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
rehbedekileri sil sadece sim olarak ayarla veya ayrlardan sadece telefon hafızasını seç
[/b][/quote]
sim olarak ayarla veya ayrlardan sadece telefon hafızasını seç diye bir yer yok malesef

RockFord Fosgate

Üye
bencde boswer sen rehberı bu sekılde kullan

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Feb 7 2006, 05&#58;17 PM) [post=273988]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bencde boswer sen rehberı bu sekılde kullan
[/b][/quote]
mecburen

sokarus

sokarus

Üye
hayır hayır samsung da nokia gibi degil rehber yonetim ikisinden birini sil

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(sokarus &#064; May 10 2006, 11&#58;43 AM) [post=331653]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hayır hayır samsung da nokia gibi degil rehber yonetim ikisinden birini sil
[/b][/quote]
ortak kullanmaktayım. Sımı silsem olmuyor başka telefona takınca nosuz kalıyorum. Telefon hafızasını silsem o zamanda yer sorunu var

denizyalcin

denizyalcin

Üye
boşver alo diomu yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt