Ne hortlatmaymış yaa!!!(BİDAHA BENİ ÖZELDEN KONU HORTLATMA DİYE UYARMAYIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Ne hortlatmaymış yaa!!!(BİDAHA BENİ ÖZELDEN KONU HORTLATMA DİYE UYARMAYIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Bikaç konu hortlattım diye arkamdan 3 tane konu açıldı. Tamam artık söylüyorum"BİDAHA HORTLATILMAYACAK KONU HORTLATIRSAM AYKUT GİBİ OLUYİM"

Enes

Enes

Üye
kendine ağır beddua ettin :d:

spy ghost

spy ghost

Üye
:d: arkadaş haklı , valla senin yaptığın şeyler eğer devam edersen ben o şikayet gibi çok şikayet vereceğim :ehe

-efşan

-efşan

Üye
Dostum hortlatılacak konu var, hortlatılamayacak konu var. Ayrımını yapabileceksen hortlat.

Matador03

Matador03

Üye
Gerekli gereksiz her konuyu hortlatmak saçmalığa kaçar ;) Denildiği gibi hortlatılacak konu var hortlatılmayacak konu var hiç kusura bakma sitem etmen yersiz ;)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
15097

15097

Üye
owww gerçekten ağır beddua :kıskıs:

codblackops2

codblackops2

Üye
Hort :hmmm

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
valla o gün bende bi kaç konu hortlattım diye ceza bile aldım rütbemi düşürdüler :) :)

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
ağzından yel alsın başka aykut istemiyoruz :D

-efşan

-efşan

Üye
valla o gün bende bi kaç konu hortlattım diye ceza bile aldım rütbemi düşürdüler :) :)
Rütbe düşürme diye bir şey yok. Rütbe atladıktan sonra yorum yazdığın konu yahut yorumların silinmiştir. Mesaj sayın düştüğü için rütbe de otomatik olarak düşmüştür.

Necmati

Necmati

Üye
Hortingen ştrayze team Disabled

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
aykut ne adam dı ama

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
ya bu aykut hastamı ne ? yazdığı saçma sapan yazılara bak

herhalde fazla film seyretmiş mavi sakal gibi intikam alıyor :ehe

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
ya bu aykut hastamı ne ? yazdığı saçma sapan yazılara bak

herhalde fazla film seyretmiş mavi sakal gibi intikam alıyor :ehe
şu gereksiz konusunda hakkımda konuşanlardan da ben intikam alıcam liste yaptım bile :off:

Astrosman

Astrosman

Üye
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt