Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne hortlatmaymış yaa!!!(BİDAHA BENİ ÖZELDEN KONU HORTLATMA DİYE UYARMAYIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy
Üye
Konu Sahibi
Ne hortlatmaymış yaa!!!(BİDAHA BENİ ÖZELDEN KONU HORTLATMA DİYE UYARMAYIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Bikaç konu hortlattım diye arkamdan 3 tane konu açıldı. Tamam artık söylüyorum"BİDAHA HORTLATILMAYACAK KONU HORTLATIRSAM AYKUT GİBİ OLUYİM"
Enes
Üye
kendine ağır beddua ettin
spy ghost
Üye
arkadaş haklı , valla senin yaptığın şeyler eğer devam edersen ben o şikayet gibi çok şikayet vereceğim
-efşan
Üye
Dostum hortlatılacak konu var, hortlatılamayacak konu var. Ayrımını yapabileceksen hortlat.
Matador03
Üye
Gerekli gereksiz her konuyu hortlatmak saçmalığa kaçar Denildiği gibi hortlatılacak konu var hortlatılmayacak konu var hiç kusura bakma sitem etmen yersiz
Gerekli gereksiz her konuyu hortlatmak saçmalığa kaçar Denildiği gibi hortlatılacak konu var hortlatılmayacak konu var hiç kusura bakma sitem etmen yersiz
Rütbe düşürme diye bir şey yok. Rütbe atladıktan sonra yorum yazdığın konu yahut yorumların silinmiştir. Mesaj sayın düştüğü için rütbe de otomatik olarak düşmüştür.