ne desem bilemedim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
ne desem bilemedim
Zaman gazetesi Karl Marx'ın ölmeden önce müslüman olduguna dair bir haber yaptı ve olay anında Twitter'a düştü. İste konu hakkında tweetler

@mujganlaben: Şimdi farkettim ki kitaplığımda Karl Marx'ın Komünist Manifesto'suyla, Asa-yı Musa yanyana duruyor. Buda mı tesadüf? :/

@UGURsuzUGUR: RT @MikhailBakunin: Said Nursi doğum tarihi: 5 Ocak ya da 12 Mart 1878
Karl Marx ölüm tarihi: 14 Mart 1883
(ZAMAN yazarları ne içiyor?) http://t.c

@Freejornlist: Aydayım ve bir ezan sesi geliyor bu ezanı okuyan "Karl Marx" olmalı evet kesinlikle bu o !

@KuRD_LovEmotion: Bence Karl Marx´in dininden cok kendi müslümanligimizi sorgulasak daha iyi ederiz.Mesela Zaman baslasin kendisini sorgulamaya,yalanlarini...

@bugracimenli: Karl Marx haberinden de anlaşılacağı üzerine; zaman gazetesi üst kadrosu yaş haddinden emekli olmalıdır. yani bence:)

@ebrusit: Saçmalardan seçmeler bitmiyor bugün, Zaman her gördüğü sakallıyı yandaş sanıyor ki Karl Marx'ı da Müslüman ilan etmiş!?!

@hamsikilcugu: Takvada Karl marx'ın gerisinde kaldığını öğrenen cemaat mensupları üzüntüden tinere başladı. Bu acıyı kim dindirecek STV Haber

@EmircanSadak: "Karl Marx müslüman öldü" diye heber yapmış zaman. Tineri kimin kullandığı belli olmuş oldu bu vesile ile.

@nurcakir: RT @vartanestukyan: Zaman gazetesine göre, Karl Marx, Müslüman olarak ölmüş. Zaten sakalları da bunu kanıtlıyor. http://t.co/t86bSwEc

@cigdemsu11: RT @suyorumcusu: Yahudi Karl Marx'ın Das Kapital'i, Mevlana'nın Mesnevisinden arak çıktı. -STV HABER

(Daha fazlası içln Twitterda Karl Marx diye aratın mobilden nu kadar yapabildim )

Asıl garip olan şu ki Zaman hicbir zaman böyle bir haber yapmadı. Ülkemin photoshoptan hebersiz insanları aynalı bir sazan gibi olaya atladı.

Araştırmak nedir bilmiyoruz önümüze ne konsa yiyoruz hic araştırmadan.

Sonra deriz biz niye gelişemiyoruz hükümetlere, yabancı devletlere, üniversitelere, egitim sistemine laf ediyoruz kendimize bakmadan . Sen ne oldun ki bi Google açıp neymis ne degilmiş diye bakmıyorsun daha onlardan ne bekliyorsun ey insan
Hep blrilerine saldırı modunda bekliyoruz

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
şimdi bu zaman gazetesinede said nursiyede bişey derdim ama forum kuralları söz konusu

enkazcı

Üye
DaNq3rB0y
bende sana birşeyderdim ama forum kuralları dua et

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşlar bakıyorum farklı noktalarımız ortaya çıkınca didişmeler başlıyor. Aynı Anadan doğan iki kardeşte bile yüzlerce belki binlerce farklı nokta var. Önemli olan farklılıklarımızı saygıyla krşılamalı ortak noktalarımızı bulup kaynaşmalıyız.
Haberin kaynağı yok asparagas. yani delinin biri kuyuya bir taş atmış uğraşın bakalım çıkacak mı?

Hepinize saygılar....

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
önemli olan burda zamanın yada said nursi yada onların müslümanlıgı, ne yaptıkları degil o ayrı bir mesele baska bir konuda konusuruz

benim burdaki amacım birsey bilmeden, araştırmadan herseye yorum yapmamız

Konuyu saptırmayın Allah askına yine

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Atışmalardan dolayı konuyu kapattım.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...