Ne Almalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

everese5

Üye
    Konu Sahibi
Ne Almalıyım?
Merhaba arkadaşlar.Ben telefonu kardeşime verip yeni bir telefon alacağım.S3 mini kullanıyordum.Alacağım telefon maksimum 1500tl yi geçmeyecek.Telefonu normal amaçlar dışında kullanmıyorum.
Oyun oynamam.Her gördüğüm uygulamayı indirmem.Telefonun kendi ayarlarını kullanırım.Tema vs. yüklemem.
Telefonu fazla yormam zorlamam.Bana şarjı uzun giden, kamerası iyi olan ,internette rahat gezen flash sorunu takılma sorunu olmayan sağlam 2-3 sene sorun çıkarmayacak(ne olacağı belli olmazda :)) bir cihaz lazım.O kadar çok model varki kararsız kaldım.Ustalar yardımcı olursanız sevinirim..
(Kamerayı çoğunlukla kitap defter fotoğrafı çekmek için kullanacağım odaklama sıkıntısı olmayan bişi olursa ;)
5.5 inç önermeyin arkadaşlar biraz dıvrak bişi olsun.Ekranı 5 inç boyutları 5.5inç liklerde olmassa sevinirim sonyler gibi.)

98farom98

98farom98

Üye
Kesinlikle Z2 öneririm ben kullanıyorum ve şarjı rahat 2 gün gidiyor bana hatta 3.güne bile artıyor bazen kamera konusunda 1. bence ve kasma veya diğer sorunlar göremezsin kesinlikle Z2

3onur5

3onur5

Üye
note 3
lg g3
z2

3ünden birini alabilirsin

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 1520 beklentilerinizi fazlasıyla karşılarda 5 - 5'5 ekran işi bozuyor. 6 inch cihaz.

lazye

lazye

Üye
Z2 kesinlikle

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Şarj ve kamera için lumialara bi bak derim. Wp batarya sürelerinin iyi olduğu bariz belli. Ama xperialarin sarji da mükemmel. Belki en uzun sarji dayanan androidler xperia modelleri. Ben kardeşime xperia c3 aldım ve real racing 3 oynarken bile ne ısınma ne de şarj problemi yasamiyorum.

MaxipmaN

Üye
z2

ByKatre

ByKatre

Üye
z2

Takipçi Satın Al

Üst Alt