Ne Almalıyım Yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emert99

Üye
    Konu Sahibi
Ne Almalıyım Yardım ?
Fiyat Max 600 olmalı android olsun oyunlarda kasma olmasın hızlı olsun işte ne önerirsiniz ?

avcitalip

avcitalip

Üye
Ben Galaxy Ace Plus Diyorum Ama O biraz Tuzlu Normal Ace'a Bakabilirsin Nasıl Birşey İstediğine Bağlı Yada Düşünürsen Sıfır Ayarında Nokia C6-01 Satıyorum :

Türe

Türe

Üye
kardeş sana tavsiyem 1.000 Tl nin altında android alma . Ama illa android diyorsan xperia neo v var

avcitalip

avcitalip

Üye
kardeş sana tavsiyem 1.000 Tl nin altında android alma . Ama illa android diyorsan xperia neo v var

Süleyman Doğru Söylüyor 1.000 TL nin Altındaki Androidler Bir İşe Yaramaz Diyorlar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
o fiyata alacağın Android sana bi şey katmaz. Sinirlenmene sebep olur o kadar. Biraz daha ekle veya hiç bulaşma.

avcitalip

avcitalip

Üye
o fiyata alacağın Android sana bi şey katmaz. Sinirlenmene sebep olur o kadar. Biraz daha ekle veya hiç bulaşma.

ozaman en mantıklısı c7 alıp GS2 lerin fiyatlarının düşmesini beklemek

brs.kzlky

brs.kzlky

Üye
Hocam bence sıfır yerine 2. ellere bakın. Arkadaşlarında dediği gibi sıfır fiyatı 1000 tl nin altındaki telefonlar, 1000 olmasa da 850-900 tl nin altındaki telefonlardan fayda gelmez. Özellikleri düşüktür (Kamera,işlemci,ram,rom vs...) dolayısıyla oyunlarda kasar, uygulamalarda verim alamazsın, ekran kalitesi düşük olur. Zamanla canını sıkmaya başlar ve pişman olursun. Ama 600 e kadar bütçen varsa mesela sana tavsiyem samsung galaxy s yani i9000 olur. Benim elimden şu ana kadar 4 tane geçti. Ağır oyunlarda bile kasmıyor. Mesela HTC HD2 de oyunu bile açamazken, galaxy s de asphalt 6 tık demez. Symbian a gelince, arkadaşın tavsiyesi c6-01 belle ile biraz daha kullanışlı hale geldi ve güzel telefon ama symbian sonuçta, android de ki zevki ve uygulama çeşitliliğini bulman imkansız. Tabii ki karar senin...

sphone

sphone

Üye
alabileceğin TELEFONLAR yalnız cocuk oyuncağı istiyosan git nokia al

bundan bende var 3aylık istersen uygun fiyata veririm ful +ful

ŞİMDİLİK BUKADAR YETER YANİ ALMAK İSTEDİKTEN SONRA BULUURSUN 600 TLYE

---------- Eklendi @ 19:00:24 ---------- Yazıldı @ 18:58:20 ----------

fiyat max 600 olmalı android olsun oyunlarda kasma olmasın hızlı olsun işte ne önerirsiniz ?

600 tlye bulamassin sanma bak explorer var gayet nette hizli rahat kibar bende suan var dilersen

irtibat:0533 3084939

emert99

Üye
    Konu Sahibi
şu linkteki telefon dikkatimi cekti arkadaşlar 1ghz işlemci 800 mhz gpu ?​

emert99

Üye
    Konu Sahibi
eee yardım ?

aşkım34

Üye
blackberry 9800tourc

hackedbygobel

Üye
tabiki iphone tek geçer. Git al 3gs hiçbi oyunda kasma yok. Jailbreaki yaptır keyfine bak. Ios kascak telefona güncelleme vermez. Bazı uyuzluklari var ama sıkıntısız mükemmel telefon. Aksini iddia eden var mi.

fatihyilmaz66

Üye
arkadaşım bulamadıysan sna 10 gün kullanılmış çakma galaxy nexus var elimde cortex a7 1,2 ghz işlemcisi 512 rem 256 rom bellek harici 16 gb hafıza oldukça net hatta fotoğraf çekerken şaşracak kadar güzel 4 noktalı dokunsal 800*486 p çin demeye bin aşhit gerek istersen 600 e vereyim

- - - Eklendi - - -

ben 700 e almıştım

- - - Eklendi - - -

ha birde nexus un ekran işlemcisi ilede aynı işlemci var

- - - Eklendi - - -

PowerVR SGX540

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt