Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ne alacağımı bilmiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ycg062(tunceli)
Üye
Konu Sahibi
ne alacağımı bilmiyorum
okulun kuralları gereği kameralı cep telefonu yasak.bende kamerasız cep telefonu arıyorum.özellikleri:
mp3 çalabilen,kamerasız,bluetooth'lu,hafıza kart destekli bir cep telefonu lazım
*artık kuraldan telefon niyetine ipad alıcam
mehmet94akif
Üye
hacı ne takıyon okulu ya okulların her dediğini tutacaksak oohooohooho
Yelomi
Üye
bu özelliklere kamerasız telefon bulmak zor zaten dandikde olsa kamerası oluyor.Bencede salla okulu
ycg062(tunceli)
Üye
Konu Sahibi
bizim okulda kameralı telefon ile yakalandın mı hayal olursun bunuda belirteyim.
crazypaker
Üye
bizde o yollardan çok geçtik zamanında azmı 7610,6600,N70 kaptırdım okulda napıcaklar telefonumu alıp bidaha vermiceklermiydi sanki artık müdürle arkadaş olmuştum hergün beni yakalayıp teleonumu alıyodu bende hergün okul çıkışında odasına gidip ondan telimi geri alıyodum bikerede bnm delden mikifare videolarını izlerken yakaladıydım
Neverex
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu cep telefonunu öneririm.Özelliklerinie göre en iyi telefon.
Dumbledore
Üye
Bizdede yasak ee iphone getiren var kim takıyor yakalananlara bir tutanak tamam bu kadar
jeshogh
Üye
sende okula telefon götürme veya sırf okula telefon götürmek için alacaksan o siyah beyaz nokiaların 2.elini alırsın 30 tl ye olur biter...