<<< nDrive Navigasyon >>> Wave 723 İçin Ücretsiz....

Sponsorlu Bağlantılar

bygeforce

bygeforce

Üye
    Konu Sahibi
<<< nDrive Navigasyon >>> Wave 723 İçin Ücretsiz....
Konu Başlığından da anlaşıldığı üzere nDrive navigasyon programı wave 723 için şuanda Kies İspanya sayfasında ücretsiz....:megafon:

--------------- Ekleme ---------------

ispanya sayfasından indirdiğiniz ndirve ı tekrar kies turkıye sayfasına geçtiğiniz takdirde yükleyebilirsiniz... bilginize...

djemre_3673

Üye
tam olarak nasıl bir yol izlememiz gerektiğini yazmamışsın biraz daha aysınlatırsan sevinirim.

ozanazy

ozanazy

Üye
Ayrıntı vermelisin ki paylaşım olmuş bunu google'a da yazsam aynı yazılar çıkardı zaten.

lovescreed

Üye
yukarıdaki linke tıklayın oradan acılan sayfada descarcas gratis yazan yeri tıklıyoruz daha sonra explorerimizin üst kısmından bişeye izin ver diyoruz ve internet explorer otomatik olarak kies in acılmasını saglıyor daha sonra 299 mb lik navigasyon dosyasını kies indirmeye başlıyor indirdikten sonra telefonumuzu bilgisayarımıza baglıyoruz ve indirilenler kısmına gelip oradan n drivenin üzerine tıklayıp yükle diyoruz ve telefonunuzda yeterince hafıza yok yeterli hafıza acıp tekrar deneyiniz diyor :) saat gece iki oldu benim gelebildigim nokta bu arkadaşlar yarın devam edecem bilgi veririm

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yükleme işlemini başardım fakat öncelikle telefonunuzu üretiçi nin en son surum yazılımına güncellemeniz gerekiyor sanırım onuda bu linkten :http://www.maxicep.com/bada-os/kies...leyemeyenler-icin-resimli-anlatim-469728.html kolaylıkla yapabilirsiniz. yanlız programda sesler ve yazım dili inglizce olmasına rağmen türkiye haritası olmadıgı için artı beleş degil 8 günlük deneme sürümü olduğu için hiç bir işime yaramadı arada kiesiminde dili ispanyolca oldu ve degiştiremiyorum yani lanet olsun bu linke konunun silinmesini şiddetle tavsiye ediyorum teşekkürler.

fibumi

Üye
arkadaslar yukleyen varmı ?

Üst Alt