NDrive 10 için Basarsoft 2010.08 haritası

Sponsorlu Bağlantılar

*hido*

Üye
kendi sitesindeki Ndrive agent isimli program ile siteye bağlanmamız halinde haritayı ücretsiz güncelleyebilirmiz. Deneyen var mı?
Sürüm : Ndrive v9.3.21

bicer79

Üye
kendi sitesindeki Ndrive agent isimli program ile siteye bağlanmamız halinde haritayı ücretsiz güncelleyebilirmiz. Deneyen var mı?
Sürüm : Ndrive v9.3.21

denedim ama olmadı sanırım ya opda dan sertifica beklicez yada telefon hackli olması lazım 52.0.007 sürümü için en kolay hack yöntemi hangisi acaba

albaltros

Üye
NDrive v10 Türkiye 2010.08 Haritası by Basarsoft

NDrive v10 kurulumu hakkında ;
http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...-15-s60v3-s-1-3-kirilmis-versiyon-443538.html

NDrive v10 Türkiye Haritası 2010.08 ( Başarsoft Haritası )
link#1 ( rar kodsuz )

-----------------------------------
link#2 ( rar kodsuz )

-----------------------------------

link#3 ( rar kodsuz ) ---> sayfanın altında uyeliksiz download için mavi renkli (download file) i tıklayın.

tele atlasın haritası pek işe yarayacak bir harita değildi bakalım bu harita nasıl ....
teşekkürler

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
nasıl çalışmıyor şef kurdum canavar gibi çalışıyor hiç bir eksiği yok sadece dil ingilizce olup türkçe dil nasıl eklenir veya ses verilen türkçe sesi indiremiyorum

NDrive10 için Türkçe sesleri aşagıdaki linkten indirebilirsiniz. Kolay gelsin

o'azis

Üye
türkçe ses dosyasını hangi klasöre atacağız?

bicer79

Üye
haritayı indiren arkadaşlar ndrive 10 nasıl kurdularlar acaba opda sertifika almadan bir yolu yokmu ege bolgesini detaylı olarak gosterdiğini bilsem 19 euro verip sitesinden alıcam garminin son haritası çok guzel acaba bu o kadar iyimi ?

şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye
TeleAtlas'ın haritası daha iyi. Bazı yollar Basarsoft'un haritasında gözükmüyor. Onun için TeleAtlas'a devam.

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
türkçe ses dosyasını hangi klasöre atacağız?
NDrive Klasoru içindeki voices klasorune atacaksınız.

haritayı indiren arkadaşlar ndrive 10 nasıl kurdularlar acaba opda sertifika almadan bir yolu yokmu ege bolgesini detaylı olarak gosterdiğini bilsem 19 euro verip sitesinden alıcam garminin son haritası çok guzel acaba bu o kadar iyimi ?

bence teleatlasla karşılaştırılamaz bile tüm iller malesef bulunmuyor cunku teleatlasın haritalarının dikkate edilecegi gibi buyuklukleri daha kucuk oluyor. 2009.09 basarsoft ve 2009.12 teleatlas ın haritalarından daha iyi görünüyor suan için.

şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye
Tüm illerin olması beni alakadar etmez. Bulunduğum yerde hangisi daha detaylı ise o haritayı kullanırım. Bende zaten 4 tane program yüklü. Ovi Maps, Garmin(Basarsoft), Route66(TeleAtlas) ve NDrive(TeleAtlas) yüklü. Her iki haritayı da kullnıyorum.

albaltros

Üye
3d binalar bu surumde de yok.acaba Google Earth ndiver a 3d binaları kopyalama imkanımız var mı?
olursa cok iyi olur vallah..

albaltros

Üye

bicer79

Üye
olabilir belki ama telefon çok kasar bence

624688

624688

Üye
bu programın dili türkçemi acaba....

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
3d binalar bu surumde de yok.acaba Google Earth ndiver a 3d binaları kopyalama imkanımız var mı?
olursa cok iyi olur vallah..
3D şuan için Türkiye haritası için geçerli degil, ayrıca Google Earth ten NDrive a 3D resim aktarmak için bir yontem ya da araç bulunmuyor. Sadece rota ve yol aktarımı mevcut. Eger 3D Turkiye grafikleri sunulursa buradan yayınlamaya calısacagız. Kolay gelsn.

bu programın dili türkçemi acaba....

türkçe dil için;

ernknd

Üye
teşekkür.

albaltros

Üye
3D şuan için Türkiye haritası için geçerli degil, ayrıca Google Earth ten NDrive a 3D resim aktarmak için bir yontem ya da araç bulunmuyor. Sadece rota ve yol aktarımı mevcut. Eger 3D Turkiye grafikleri sunulursa buradan yayınlamaya calısacagız. Kolay gelsn.
teşekkürler

kilickaya_m

Üye
Arkadaşlar,
Kusura bakmayın da bu NDrive 10 veriyonu nokia e52 ye uyumlu mudur? Bileniniz varsa cevap verirse memnun olurum.
Ayrıca türkçe sesleri indirmede sorun yaşanıyor başka link verebilir misiniz.
Teşekkürler.

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar,
Kusura bakmayın da bu NDrive 10 veriyonu nokia e52 ye uyumlu mudur? Bileniniz varsa cevap verirse memnun olurum.
Ayrıca türkçe sesleri indirmede sorun yaşanıyor başka link verebilir misiniz.
Teşekkürler.

Nokia E52 ile tam uyumlu. (benim telefonumdan :) )

türkçe ses link ini yeniledim. Aşagıdaki adresten indirebilirsiniz. Kolay gelsin.

hasanalmaz

Üye
harita için teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

harita için teşekkürler usta

Üst Alt