Ncnlist Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seregwethrin

Üye
    Konu Sahibi
Ncnlist Hatası
Arkadaşlar telefonla mesaj atınca ve özellikle iletim raporu gelince ncnlist uygulaması kapandı hatasını alıyorum.

ncnlist anladığım kadarıyla telefonun masaüstünde gelen iletilerin cevapsız aramalrın filan belirtisini yazıyor.

Yani ncnlist kapanınca

yeni mesaj gelince 1 yeni mesaj - oku yazısı çıkmıyor, üstte yeni mesaj iconu çıkıyor ama. Cevapsız çağrılar içinde böyle bu.

Telefonu yeniden başlatınca yada fexplorer'dan ncnlist'i buluup çalıştırınca düzeliyor ama tekrar hata alabiliyorum.

Nasıl düzeltebilirim acaba arkadaşlar? Geçende telefona format atmıştım (direk system klasorunu silmiştim sonra tekrar yükleniyor symbian) sonra smartguard yüklemiştim smartguard'ı yükledikten sonra oldu, şimdi sildim ama devam ediyor sorun halen. Yeniden format atacam galiba.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
smartguard programı kaldırılırken sistem dosyalarına zarar vermiş olabilir. En iyisi tekrar format atmak.

Seregwethrin

Üye
    Konu Sahibi
Sözünüzü dinledim bi format daha çaktım o zaman zahmetli oldu ama...

by_danger

Üye
arkadaşım benim teldede aynı sorun oluyo bazen o sorun olduunda bende ilk başlarda format atıyodum ama gerek yok o hatayı aldıında teli kapat hafıza kartını çıkar teli aç mesajlara gir gelen msjlar tel hafızasına geçicek ondan sonra teli tekrar kapat hafıza kartını tak teli aç msjlara gir msj hafızasını tekrar hafıza kartına al o zaman göremediin iletim raporları bile ekrana gelicek sorunda hallolmuş olucak tabi tekrarlıyabilir

Seregwethrin

Üye
    Konu Sahibi
Yani sorun mesajların hafıza kartında olmasından mı kaynaklanıyor? O zaman telefon hafızası yapıyım bütün mesajları?

mc seco

Üye
öyle gibi ama bende telefon hafızasını pek kullanmak istemediğim içim öyle yapıyorum bidaha uzun bi süre hata almıyorum yani 1 aydan fazladır kullanıyorum o şekilde daha yapmadı

akrepkral

akrepkral

Üye
blacklist ve benzeri program varsa ondanda olur

Seregwethrin

Üye
    Konu Sahibi
Yok, galiba telefon hafızası yapınca mesaj hafızasını sorun düzeldi. Şu an sorun yok gibi.

ABC

ABC

Üye
<div class='quotetop'>(The Elven Assassin &#064; Jan 6 2006, 04&#58;35 PM) [post=246646]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Yok, galiba telefon hafızası yapınca mesaj hafızasını sorun düzeldi. Şu an sorun yok gibi.
[/b][/quote]

valla ben aldığımdan beri mesajları telefon hafızasına kaydediyorum ama bende de oluyor ara sıra bu sorun zaten serviste şimdi telefon ama bu nedenle değil tabi ki...

wirex

Üye

yukarda verdigim linkte bikkerboyz un buldugu çözümü deneyin oluyor.

cankan34

cankan34

Üye
bendede aynı sorun oluyor ne yapmam gerekıyor

kan ve gözyası

Üye

yukarda verdigim linkte bikkerboyz un buldugu çözümü deneyin oluyor.

bana acil çözüm verebilirmisiniz. o linkteki yazılanların hepsini denedim ama hala aynı hatayı veriyor. ncnlist uygulaması kapandı dior. mesaj yazarken ve gnderirken oluyor .şuanki telim 6260

kan ve gözyası

Üye
yardım eden yok mu?:off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt