NBA'de kolbastı şov!

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
NBA'de kolbastı şov!
[h=2]NBA'de milli basketbolcu Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee Bucks'ın deplasmanda Washington Wizards ile karşılaştığı maç, Türk Kültür Gecesiyle renklendi. Devre arasında sergilenen Türk halk dansları ve kolbastı basketbolseverlerden yoğun ilgi gördü.[/h]

NBA'de Washington Wizards-Milwaukee Bucks maçı, Türk Gecesi'ne döndü.

Milli basketbolcu Ersan İlyasova'nın takımı Milwaukee Bucks, deplasmanda Washington Wizards ile karşılaştı. Gecede, maçın oynandığı Verizon Center kapalı spor salonu, Türk Kültür Gecesi'ne de sahne oldu.

Washington DC Amerikan Türk Derneği'nin (ATA-DC) Washington Wizards ile düzenlediği gecede, renkli görüntüler yaşandı. Maçın devre arasında folklor grupları Türk halk dansları ve kolbastı oyununu sergilerken, Türkiye adeta Verizon Center'a taşındı.

Salondaki binlerce Amerikalı basketbolseverin kimileri fotoğraf çekerek kimileriyse alkış tutarak, Türk danslarını ilgiyle takip ettiği etkinlikte, kolbastı oyununun bitişinin ardından folklor ekipleri coşkuyla alkışlandı.

Gecede bir grup Türk Amerikalı da ellerinde Türk bayrakları ve üzerlerinde Türkiye yazılı tişörtlerle salonda yerlerini alarak, Bucks'ta forma giyen Ersan İlyasova'ya destek verdi.

İlyasova, maçın ardından, kendisini desteklemeye gelen Türk Amerikalılarla buluştu. Milli basketbolcuya yoğun ilgi gösteren Türk Amerikalılar, İlyasova ile fotoğraf çektirip, imza aldılar.
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:ehe
 

Benzer Konular

Akıncı
Cevap
3
Görüntüleme
432
Akıncı
ANIL
Cevap
2
Görüntüleme
391
Akıncı
Akıncı
Cevap
2
Görüntüleme
435
Akıncı
Akıncı
Cevap
3
Görüntüleme
408
Amaru Shady
Akıncı
Cevap
1
Görüntüleme
356
RecepBerkA


Üst Alt