Siz hiç downgrade gördünüz mü?
spy ghost Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: Siz hiç downgrade gördünüz mü? Genişletmek için tıkla ... bilmem görmüşüzdür
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Benim içinde. 5800 kullanıcıları geçen yaz ne zorluklar yaşadı downgrade için V60 efsanesi gelmeseydi hâlâ downgrade aranıyordu
Benim içinde. 5800 kullanıcıları geçen yaz ne zorluklar yaşadı downgrade için V60 efsanesi gelmeseydi hâlâ downgrade aranıyordu
Hasan Üye Rambo_FT' Alıntı: Benim içinde. 5800 kullanıcıları geçen yaz ne zorluklar yaşadı downgrade için V60 efsanesi gelmeseydi hâlâ downgrade aranıyordu Genişletmek için tıkla ... Benim telefonun sürümü en düşük sürüm olduğu için downgrade yapmaya gerek yok symbian.forever' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Rambo_FT' Alıntı: Benim içinde. 5800 kullanıcıları geçen yaz ne zorluklar yaşadı downgrade için V60 efsanesi gelmeseydi hâlâ downgrade aranıyordu Genişletmek için tıkla ... Benim telefonun sürümü en düşük sürüm olduğu için downgrade yapmaya gerek yok symbian.forever' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
spy ghost Üye Konu Sahibi symbian.forever' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... yinemi şu olay sende mi brütüs
spy ghost Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... gülme furkan gülme konuyu 6 . sayfadan çıkarttım ya
spy ghost Üye Konu Sahibi place3461' Alıntı: gereksiz uğraşlar Genişletmek için tıkla ... can sıkıntısı ne yaparsın
Emrgncy Üye spy ghost' Alıntı: can sıkıntısı ne yaparsın Genişletmek için tıkla ... Şikayetten fırsat buldukça uğruyorum diyorsun yani
spy ghost' Alıntı: can sıkıntısı ne yaparsın Genişletmek için tıkla ... Şikayetten fırsat buldukça uğruyorum diyorsun yani