Navitel GPS Markette

Sponsorlu Bağlantılar

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
Navitel GPS Markette
• Anında yönlendirme
• Geniş POI veritabanı Bu Navitel Arkadaşlar, Navitel Trafik, Navitel Etkinlikler, Navitel Hava ve Navitel SMS
• ücretsiz hizmetler Yüksek dikkat yerlerden
• Bildirim sistemi
• Uygulama 30 gun ucretsiz
• çok fazla ülkede hızmet vermektedir

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Symbian'da vazgeçilmezimdi, paylaşım :tşk:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu uygulama zaten vardi arkadaşlar. Sadece guncellendi

luckysleven

luckysleven

Üye
bunun datası 8s e çok gelir : ) neyseki içindeki navi uygulaması iş görüyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
haa iyimiş ya kurarsam 45 mb bana kalıyor :dry:

edit: yalnız cidden can sıkıcı bir durum gülüyoruz falan da 45mb larla uğraşıyoruz şaka gibi

htc'nin "daha fazla alan yarat" uygulamasi işe yaramiyor mu:hmmm

luckysleven

luckysleven

Üye

htc'nin "daha fazla alan yarat" uygulamasi işe yaramiyor mu:hmmm

Yok be abi .. hayır işin komik tarafı uygulamanın içine girdiğinde daha fazla alan yaratmak için yapılacak bir şey yok her hangi bir seçenek bile yok : ) sadece telefonun içindekileri boyutları ile listeliyor o kadar . Yani esas yer kaplayan kendisi : )

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yok be abi .. hayır işin komik tarafı uygulamanın içine girdiğinde daha fazla alan yaratmak için yapılacak bir şey yok her hangi bir seçenek bile yok : ) sadece telefonun içindekileri boyutları ile listeliyor o kadar . Yani esas yer kaplayan kendisi : )

mutlaka guncellemeyle bişeyler eklenicektir. Ama şunu rahatca soyleyebilirim;microsoft Türkiye ile yaptigim goruşmede bana acikca soylenen; hTc'nin muşterilerini Android cihazlarina yonlendirdigini ve bunlardan rahatsiz olduklarını biliyorum.

ekoks20

ekoks20

Üye
Here ye göre ustun olduğu şeyler nelerdir bilgisi olan var mı

PureFood

PureFood

Üye

mutlaka guncellemeyle bişeyler eklenicektir. Ama şunu rahatca soyleyebilirim;microsoft Türkiye ile yaptigim goruşmede bana acikca soylenen; hTc'nin muşterilerini Android cihazlarina yonlendirdigini ve bunlardan rahatsiz olduklarını biliyorum.

Abi neden o zaman Windows Phone 8'li cihaz çıkarttı HTC ? Girmeseydi bu yola o zaman ne saçma bir düşünce bu. Sen cihaz çıkart, sonra Android'li cihazlarımı alın de.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
luckysleven

luckysleven

Üye

danışıklı dövüş gibi sanki .. nokia ya demişlerki sen androide karışma biz wp ye karışmayalım ama pazardan da payımızı alalım : ) ya hata tamamen bende aslında mavi renge ve tasarıma vuruldum da aldım yoksa kafamda 720 yi beklemek vardı .. neyse yinede seviyorum telefonu .. konuyuda fazla dağıtmayayım güncelleme ile daha güzel olur umarım :oke:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İyide here maps a göre ne artıları var anlamadım

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
haa iyimiş ya kurarsam 45 mb bana kalıyor :dry:

edit: yalnız cidden can sıkıcı bir durum gülüyoruz falan da 45mb larla uğraşıyoruz şaka gibi

internet Explorer geçmişini temizlemeyi yapın ve kapasite kontrolü varsa oradan da bir temizlik yapın. Lumia 620 de ben yaklaşık 1gb a yakın alan kazandım :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
poi noktaları ve navigasyon görselliği konusunda HERE'dan çok çok daha iyi. Navitel ile bulamayacağınız okul,müze,benzin istasyonu,otel gibi bir nokta yok. Hatta arkadaşınızın işyerini bile bulabilirsiniz:D

PureFood

PureFood

Üye
poi noktaları ve navigasyon görselliği konusunda HERE'dan çok çok daha iyi. Navitel ile bulamayacağınız okul,müze,benzin istasyonu,otel gibi bir nokta yok. Hatta arkadaşınızın işyerini bile bulabilirsiniz:D

Sürüş navigasonu varsa şimdi indiriyorum abi bir cümlene bakıyorum şu anda :D

Üst Alt