NAVIONICS Akdeniz GPS Navigasyonu ( Tüm Denizcilere ve balıkçılara...)

Sponsorlu Bağlantılar

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
NAVIONICS Akdeniz GPS Navigasyonu ( Tüm Denizcilere ve balıkçılara...)
Navionics Chart PLotter ( 145 mb )
Denizde GPS Navigasyonu..
Karadeniz, Marmara, Ege ve Tüm Akdeniz Derinlik Alarmları ve Denizcilik Haritaları ile..

pass: ingilizanahtari

• Beğen
Tepkiler: cyptr, cptalperen, Maconis ve 3 diğerleri

Aziz™

Üye
işlerine yarar denizcilerin teşekkürler

Revengeful

Emekli Yönetici
sağol ;)

Maconis

Üye
Bu programın kıymetini bilen bilir
Teşekkürler arkadaşım

thelastefe

Üye
arkadaşım emeğine sağlık çok işime yaradı teşekkür ederim. aynı zamanda bir sorum olacak nokia 5800 da çalışırmı bu program?

valakus

valakus

Üye
teşekkürler güzel bi program ama sanırım ipod lar için..boşa indirdik sanırım..bunun nokia s60 3rd için olanları varmı acaba yada nerden bulabiliriz.

lubluy

Üye
ikinci part ile birinci part aynı sanırım

valakus

valakus

Üye
ikinci part ile birinci part aynı sanırım

yok degil ayrı, toplamda 145 mb .

bu arada bunu symbian s60 3rd ye cevirme imkanımız varmı.bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
symbiana çevirme imkanı yok.

valakus

valakus

Üye
symbiana çevirme imkanı yok.

teşekkürler.. nadir kardeş..

akdenizin deniz haritası arıyorum ama bi türlü bulamadım..navigasyon için nokia s60 3rd için. yardımcı olabilirmisin.

lubluy

Üye
program için teşekkürler,145mb lık dosyayı itunes açıkken çift tıkladım itunese kuruldu sanırım ama benim iphoneste görünmüyor şimdi napıcam???

thelastefe

Üye
arkadaşlar navionics programı kendini çok geliştirdi yaklaşık 6 aydır kullanıyorum 3 güncelleme yaptı installousla harika bi program. emeklerinize ve ellerinize sağlık. bunun yanında bi ricam olucak farklı deniz haritası versiyonları varmı navionics haricinde? vede denizlerle alakalı program ? yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar...

cptalperen

cptalperen

Üye
saolasın :oke:

maktama

maktama

Üye
installous'ta marine diye aratırsanız yeni versiyonunu(v4.4) bulabilirsiniz. ama ben de çok çok yavaş iniyor:(

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
gzll paylaşım

marmaraisland

Üye
teşekkürler bi denizci olarak işime yarıcaktır ama türkçesi varmı?