NAVIGON Europe v4.8.0

Sponsorlu Bağlantılar

fixana1

fixana1

Üye
    Konu Sahibi
NAVIGON Europe v4.8.0
Android OS için, en iyi Navigasyon programı olan NAVIGON Europe, GARMİN Company, şu an, Google Play Store da ki, bu sürümün, fiyatı yaklaşık olarak 150 TL dir. Ve sizler MaxiCep üyeleri için bedava.

Kurulum:

Kurulumu çok basittir, bir WIFI ağına bağlanıp, kurmuş olduğunuz NAVIGON Europe programını açıyorsunuz, ve gerekli dosyaları indirmesini bekliyorsunuz, yaklaşık olarak 550MB lık gerekli dosya indirecektir. Sonra size gereken haritaları işaretleyip indirin, ve programı güle güle, kullanmaya başlayın.

Version yenilikleri:
* New graphic support for HD devices (Galaxy
S4, HTC one etc.)
* General graphic improvements for all devices
(sharper images, zoom level)
* List of Glympse recipient shows now who watched the Glympse
* EnergySaver enhanced for general map
drawing
* Bug fix (Zoom, map drawing after phone call)

Google Play Store:

Programa doğru link:

• Beğen
Tepkiler: mehmetce1

efelerefesi

Üye
Boyutundan dolayı tereddüt etmeme rağmen hafıza sorunum olmadığından denemek için indirdim ve kurdum. şunu söyleyebilirimki şuanda cepte kullandığım igo ndirve sygic hepsinden daha iyi bir arayüze ve işlevselliğe sahip. bunların içinde ülkemizde en detaylı haritayı kullanan igo kadarda detaylı olduğunu söyleyebilirim. herşeyden öte forsequre ile bağlanıyor olması çok büyük bir artısı. aradığınız adres programda yoksa bile forsqure arkadaşınız check in yapsın adresi forsqureden alın direk arkadaşınızın yanına gidin. bu yönünü çok sevdim. uzun lafın kısası sesli yönlendirmeden görselliğe herşey yerli yerinde olmuş. umarım trial yani süre kısıtlamalı değildirde harita güncellemeleri ile uzun süre kullanırız. paylaşım için teşekkürler.

difa55

difa55

Üye
teşekkür ederi

HideSystem

HideSystem

Üye
yükledim fakat android marketten satın alınmış kopya falan diyor programın çalışması durdurulmuştur vs vs diye yazı çıkıyor ekrana açılmıyor

efelerefesi

Üye
yükledim fakat android marketten satın alınmış kopya falan diyor programın çalışması durdurulmuştur vs vs diye yazı çıkıyor ekrana açılmıyor

ilginç bende hiç öyle bişey demedi ve halen stabil bir şekilde çalışıyor. netim açıkken giriyororum. hatta hesap bile açtım ama böyle bir sorunla karşılaşmadım.

orhanblt

orhanblt

Üye
Türkiye yok mu?

efelerefesi

Üye
Harita indir kısmında Türkiye yok.

uygulamayı paylaşan ben değilim o yüzden detaylı bilmiyorum ama özelden msn atarsan bendeki map dosyasını gönderirim direk teldeki map klasörüne atarsın olursa ancak böyle yardımcı olmaya çalışırım. onun dışında ben gayet güzel bir şekilde kullanmaya devam ediyorum. sıkıntı yok.

orhanblt

orhanblt

Üye
ok. Çok memnun olurum. O zaman özelden msj ını bekliyorum.

- - - Eklendi - - -

Eğer uygulamayı burdan indirirseniz Harita indirme bölüünde tüm ülkeler çıkacaktır.

- - - Eklendi - - -

Daha önce sygc kullanıyordum. bunu denedikten sonra izlenimlerimi paylaşırım. İyi forumlar

orhanblt

orhanblt

Üye
[h=2]NAVIGON Europe v4.7.1[/h]
-Forsqure olayı güzel
-Arayüzü daha kullanışlı
-Harita konusunda, sygic le belirgin bir fark yok.
-Sygic de olduğu gibi bazen sağ-sol hatası vermiyor
-Ama esas belirgin farkları; Sygic yanlış bir yola saptığınızda çok kısa bir sürede yeni rota belirlemesi yapıyor. Ama nav. europe sizi başlangıç rotasına yerleştirme konusunda baya ısrarcı.
Sonuç olarak sırf
Forsqure desteği olduğundan telefonumda yer sıkıntısı çekeceğim ana kadar nav. europe yi tutacam. Ama kullanacağım nav. uygulaması sygic dir.

efelerefesi

Üye
NAVIGON Europe v4.7.1

-Forsqure olayı güzel
-Arayüzü daha kullanışlı
-Harita konusunda, sygic le belirgin bir fark yok.
-Sygic de olduğu gibi bazen sağ-sol hatası vermiyor
-Ama esas belirgin farkları; Sygic yanlış bir yola saptığınızda çok kısa bir sürede yeni rota belirlemesi yapıyor. Ama nav. europe sizi başlangıç rotasına yerleştirme konusunda baya ısrarcı.
Sonuç olarak sırf
Forsqure desteği olduğundan telefonumda yer sıkıntısı çekeceğim ana kadar nav. europe yi tutacam. Ama kullanacağım nav. uygulaması sygic dir.

hocam şu durumda sen harita işini halletmişsin. uplad edip link göndermeme gerek varmı halen. bu arada telefonun nedir?

orhanblt

orhanblt

Üye
İlginden dolayi tekrar tesekkurler. Yukaridaki linkten uygulamayi kurunca sorun cozuldu. Cihaz note 2

fixana1

fixana1

Üye
    Konu Sahibi
Konuya yeni version eklenmistir. Güle güle kullanin.

yasindeniz

Üye
teşekkürler

altok42

altok42

Üye
teşekkürler...

kabasakal07

kabasakal07

Üye
efelerefesi kardesim,eger google kontosunu acmamissan indiremezsin..önce google kontosu ac..sonra programi yükle..

• Beğen
Tepkiler: fixana1
fixana1

fixana1

Üye
    Konu Sahibi
efelerefesi kardesim,eger google kontosunu acmamissan indiremezsin..önce google kontosu ac..sonra programi yükle..

Evet dogrudur, ilk once Google hesabinin aktif olmasi gerekli ki uygulama servis`ler ile baglandiktan sonra gereken dosyalari indirmeye baslasin.

Bu arada porgram ed`tir bende simdiye dek hic bir sorun elan olmadi. Iyi gunlerde kullanin. Bir Hayir Dua`si yeter.

eser27

Üye
ilginç bende hiç öyle bişey demedi ve halen stabil bir şekilde çalışıyor. netim açıkken giriyororum. hatta hesap bile açtım ama böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Merak etme bi zaman sonra sendede olacak cünkü bende de oldu

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]arkadaşım Türkiye haritası yok lütfen yardım[/SIZE][/COLOR]