Navigasyonda yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mussem99

Üye
    Konu Sahibi
Navigasyonda yardım
merhaba arkadaşlar
bende 5320 xm var..
ancak navigasyonda ne kullansam bilemedim ankarada en güncel haritası olan iyi bir program önerirmisiniz.

BrainFree

BrainFree

Üye
google maps öneririm bende ovi suite harita indirdim de telefonun neresine gitti anlamadım :)

mussem99

Üye
    Konu Sahibi
Symbianist

Symbianist

Üye
google maps internete bağlanır. telefonunuzda dahili gps varsa ve bedava olsun istiyorsanız en iyisi bana göre garmin. Ankara değil sadece küçük ilçelerde bile iyi iş görüyor

----------Eklendi @ 23:31:24 ---------- Yazıldı @ 23:30:40 ----------

işe bak yazdığım şu mesaj 1000. mesaj ve binbaşı da olduk iyi mi? Eee ne oldu yani şimdi :s

mussem99

Üye
    Konu Sahibi
google maps internete bağlanır. telefonunuzda dahili gps varsa ve bedava olsun istiyorsanız en iyisi bana göre garmin. Ankara değil sadece küçük ilçelerde bile iyi iş görüyor

işe bak yazdığım şu mesaj 1000. mesaj ve binbaşı da olduk iyi mi? Eee ne oldu yani şimdi :s

saol binbaşım:)

mstf_l

mstf_l

Üye

Hayırlı olsun binbasım

BrainFree

BrainFree

Üye
Ben de teğmen teğmen gezelim :( NEYSR Sağol binbaşım da ben harita işinden vazgeçtim google maps in setup u duruyor kaybolursam felan yükler bakarım

mstf_l

mstf_l

Üye
Ben de teğmen teğmen gezelim :( NEYSR Sağol binbaşım da ben harita işinden vazgeçtim google maps in setup u duruyor kaybolursam felan yükler bakarım

Hackle telefonu cak garmini hic ugrasma google la nokia yla

mstf_l

mstf_l

Üye
internetten gps gibi calısıyor ki zaten yani nokia maps le aynı sistem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt