Navigasyon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KENY15

KENY15

Üye
    Konu Sahibi
Navigasyon
On yuklu gelen navigasyonda ses var mi nasil aktif edilir bilen varsa yardim edebilir mi birazdan yola cikacagim telefin samsung galaxy w

mc_shekil

mc_shekil

Üye
ön yüklü gelen navigasyon googlenin navigasyonu...o da zaten normalde ülkemizde kullanılabilir değil.hem harita için internet bağlantının olması gerekiyor.ama tabi biz türk milletinin açamayacağı kapı yok bilirsin :ehe ülkemizde kullanılabilir yapılabiliyor..keşke igo yu yükleseydin yola çıkmadan önce

PremiumLife

PremiumLife

Üye
ön yüklü gelen navigasyon googlenin navigasyonu...o da zaten normalde ülkemizde kullanılabilir değil.hem harita için internet bağlantının olması gerekiyor.ama tabi biz türk milletinin açamayacağı kapı yok bilirsin :ehe ülkemizde kullanılabilir yapılabiliyor..keşke igo yu yükleseydin yola çıkmadan önce

Igo nedir ?

KENY15

KENY15

Üye
    Konu Sahibi
İgo nedir gercekten benim beklentim sesli navigasyon internet baglantisi onemli degil

KENY15

KENY15

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim ben normalde n8 kullaniyorum annem icin cok iyi olacak tesekkur ederim tekrar yeri degil ama n8de konum bulma cok kotu arama da yaziyorum havaalani bile cikmiyor var mi onerim

---------- Eklendi @ 10:46:57 ---------- Yazıldı @ 10:24:40 ----------

Bir de samsung galaxy w ekran cozunurlugu kac

mc_shekil

mc_shekil

Üye
Tesekkur ederim ben normalde n8 kullaniyorum annem icin cok iyi olacak tesekkur ederim tekrar yeri degil ama n8de konum bulma cok kotu arama da yaziyorum havaalani bile cikmiyor var mi onerim
rica ederim dostum..android için biraz bilgim var istediğini sorabilirsin fakat anna işletim sistemi hakkında hiç bi bilgim yok kullanmadığım için bilmiyorum
MaxiCep.Com - Mobil Teknoloji Forumu burada n8 kullanan arkadaşlar bu konuda sana yardımcı olacaktır

---------- Eklendi @ 10:52:59 ---------- Yazıldı @ 10:50:22 ----------

galaxy w nin ekran çözünürlüğü 480*800

KENY15

KENY15

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: mc_shekil
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt