navigasyon programı önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tatalanya

tatalanya

Üye
    Konu Sahibi
navigasyon programı önerisi
Arkadaşlar android 2.2 tabanlı ideos x5 te kullanmak üzere önerebileceginiz navigasyon uygulamaları nelerdir,mesela son günlerde ücretsiz kullanılabilen,çevrımdısı arama özellige sahip navigasyon programları cıkmıs,bu programlar gerçekten ücretsiz mi ? ve normal şebeke üzerinden navigasyona baglandıgımızda cok yazar mı ?

61semih

61semih

Üye
aura yı tavsıye ederım kımısı igo dıyor fakat denedım ınternet baglantısı olmadan baglanamadım bır 15 20 dakıka aurada 3 4 dakıkada buldu ınternetsız gps ile

MBrkA

MBrkA

Üye
igo kullan ben igo kullanıyorum internetsiz bile.İlk kullandığımda Samsunda açtım programı Ankara/Kızılaya ayarladım rotayı.İnternetsiz şekilde bütün yol boyunca igoyu açık şekilde kullandım.Kızılaydan da bi telefon ayağı aldım şuan mis gibi kullanıyorum :d:

blacktalon

blacktalon

Üye
bedava olması için netten girip kaydetmen gerek

blacktalon

blacktalon

Üye
bazı navigasyonlarda var o özellik internetten bi yere giriyosun onları update yapıyor normalde o yüklenen yerlere bedava girebiliosun sonra datasını kaydettiği için araştır biraz bulursun :oke:

nurigil

Üye
şu an galaxy gio telefonumda sygic aura, igo ve ndrive yuklu ve bence en kullanislisi igo. Ndrive uyduyu cok gec buluyor. Ama hicbiri samsung montemde yuklu olan route66 kadar hizli ve kullanisli degil bence. Keske route66 nin androidi ciksa. Diger 3unu bu forumda navigasyon bolumunde bulabilirsin. Hepsi de offline calisir ama internete baglanirsa daha cabuk konum bulur hepsi o kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt