Navigasyon ile ilgili bir sorunum var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

notjustness

Üye
    Konu Sahibi
Navigasyon ile ilgili bir sorunum var.
produce kodunu önce navigasyon versiyonu ile değiştririp v40 yaptım. herşey güzel çalışıyordu. haritalar hepsi tam çıkıyordu. sonra produce kodunu normal xpressmusic kırmızı değiştirdim ve yükledim. tlfnda ki haritalar çıkmıyor. haritayı çalıştırdığımızda boş yeşil bir yerde görünüyorsunuz. harita falan çıkmıyor. haritalarım yok.

birşey diyeceğim navigasyon versiyonuna alıp sonra xpressmusic kırmızı ya çevirince telefon herhangi bir hasar görmüş olabilir mi? nokia güncelleme programı ile yükledim hepsini

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
produce kodunu önce navigasyon versiyonu ile değiştririp v40 yaptım. herşey güzel çalışıyordu. haritalar hepsi tam çıkıyordu. sonra produce kodunu normal xpressmusic kırmızı değiştirdim ve yükledim. tlfnda ki haritalar çıkmıyor. haritayı çalıştırdığımızda boş yeşil bir yerde görünüyorsunuz. harita falan çıkmıyor. haritalarım yok.

birşey diyeceğim navigasyon versiyonuna alıp sonra xpressmusic kırmızı ya çevirince telefon herhangi bir hasar görmüş olabilir mi? nokia güncelleme programı ile yükledim hepsini
navigasyon koduyla yüklediğinde gps çekimi çok güçlü oluyor..ben hep o kodla kullanırım..bir sorun olduğnda nemesisle kendi kodunu tekrar yüklersin..

notjustness

Üye
    Konu Sahibi
gps çekmesede haritayı görebiliyorduk. şimdi onuda göremiyorum. navigasyon kodu ile yüklemeden önce de gps çekmeden haritayı görebiliyordum. tlfn böyle kod değiştirip güncellemekle zarar vermek mümkün mü? yazılımsal hata mı sadece?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt