Telefon Tavsiyesi Navigasyon, Fotoğraf Çekimi, Wi Fi özellikleri olan telefon tavsiyesi bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abormen

Üye
    Konu Sahibi
Navigasyon, Fotoğraf Çekimi, Wi Fi özellikleri olan telefon tavsiyesi bekliyorum
merhaba arkadaşlar,

nokia 5800 modelinden çevremde bayağı kullanan var ve genelde memnun lar. Bende bu günlerde bir telefon almayı düşünüyorum.

Bazen navigasyon cihazına ihtiyaç duyuyorum. dolayısı ile telefonun bu özelliği içermesi beni ekstra masraftan kurtaracak, ayrıca fotoğraf makinasını sürekli yanımda taşıyamıyorum bu nedenle cep telefonun fotoğraf çekebilmesi benim için önemli, ayrıca zorunlu durumlarda internete bağlanabilmeside hoş bir özellik.

istediğim bu özellikleri bana verebilecek 5800 haricinde hangi marka ve modelleri tavsiye edersiniz fiyat sınırım maksimum 600 tl gibi.

yada hiç uğraşmayıp direkt 5800 mı alayım bende...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
5800 alma ama mesela Nokia X6 8gb alabilirsin ya da Samsung Wave723, ya da Nokia C5-03 alabilirsin. Seçim senindir, saydığım tüm modeller 5 mp kamera içerirler üst segment istersen 70-100 tl civarı daha koyup Nokia C6-01 alabilirsin 8 mp kamera ve HD videokayıt özellikleri mevcut. GPS hepsinde var zaten tabi ki Wifi özelliği de hepsinde mevcuttur. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Starsley

Nokia x6 8gb

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
az daha zorla bütçeyi C6-01 al sonsuza kadar ücretsiz gps Navigasyon kamera 8mp çift flaşlı wifi var amoled multi touch ekran var incele bi

abormen

Üye
    Konu Sahibi
yanıtlar için teşekkür derim arkadaşlar, bir şey daha sormak istiyorum;

bu telefonlardaki navigasyon işe yarar şekilde (araba ile trafikte giderken) iş görüyormu yoksa ayrıca bi navigasyon almak mı mantıklı.

acati

acati

Üye
5800 ın navi si zayıf denedik.(E52 ile 5800 ı yanyana bıraktığımız yerde 5800 kaç defa uydu bağlantısını kaybetti. E52 de ise böyle birşey olmadı..) ve işlemcisi 433 Mhz
E52 Al. 600Mhz, wifi, navigasyon, 3,2MP Carl Zeiss Lens ,uzun batarya ömrü ve ince tasarım 16GB MicroSD HC ...
wesselam.

Starsley

Öncelikle 5800 ın navigasyonu zayıf deil gayet güçlü ben denedim dierine gelince evet arabada heryerde rahatlıkla kullanabilirsin c503 alim deme sakın 40 mb hafızası var ve görüntülü görüşme yok x6 8gb fiyatına göre iyi ama biraz daha ekle c601 al

ÇAVDARLI

Üye
nokia n8 derim 12mp kamera,ücretsiz navigasyon,16 gb hafıza,hdmi giriş vb. ben kullanıyorum süperrrrr.

Starsley

Sen çok yaşa çavdarlı abi :) n8 arkadaşın dediği fiyatın iki katı fiyatında

ycl_59

Üye
arkadaşlar c6da resitive ekran ama x6 da capasitive ekran mevcutben X6 öneririm hem aşağı yukarı istediğin fiyat ve isteklerini karşılar cinsten

Lacrymosa

Üye
5800 alma. Fotoğraf çekimi için kullanacağım demişsin. 3.2 MP kamerası var kendisinden yıllar önce çıkan 3.2 MP kameraya sahip N73'den daha kötü fotoğraf çekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...