Navigasyon Cihazı Alıcam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ircan

ircan

Üye
    Konu Sahibi
Navigasyon Cihazı Alıcam
Biliyorum yanlış yere açtım konuyu ama nereye açıcağımı da bilemedim
arkadaşlar bütçem 200 - 300 civarı aracıma navigasyon alıcam garmin, n driver v.b. olsun bu tarz programları buradan yükleye bileceğim bir marka arıyorum yardımcı olursanız sevnirim teşekkürler.

djmk

djmk

Üye
Navigasyon cihazına program yüklenmeski zaten kendi yazılımı içinde vardır direk kullanırsın.

ircan

ircan

Üye
    Konu Sahibi
tam dostum ama bu programı degiştirme şansım yokmu ? sadece icinde gelen yazılımımı kullanabilirim ve bana bana bir marka önerirmisin ?

Abdullahksz

Abdullahksz

Üye
Alacağın navigasyon cihazı yani symbian destekli telefon veya pda değilki. Cihazı alırsın içinde ne çıkarsa onu kullanırsın. Sanırım güncellemede yapılabiliyor

ircan

ircan

Üye
    Konu Sahibi
peki önericeğinz marka varmı ?

--------------- Ekleme ---------------

Navitech, NAV-PX125 - Aselsan ASN3000 ikisinden brisine karar veremedim hangisinin haritası daha kapsamlıdır buyuksehirlerden ziyade mesela izmirin bergama ilçesi gibi yerleride anayol hariç diger yollarıda kapsamlı gösteririmi bu garmin ve n driwerde mevcut bunlarda hangisinde bu örnek verdgim programlara yakın harita kapsamı vardır .?

Navitech, NAV-PX115 birde bu aralarında karar veremedim ne olur yardımcı olun

Navitech, NAV-PX120, EN SONUNDA BUNU ALDIM FİYAT UYGUNLLUGU İŞLEMCİ HIZI OLSUN KARARIMI BUNDA KILDIM SİPARİŞİMİ VERDİM TEŞEKKÜRLER İYİ GUNLER SİLEBİLİRSİNİZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt