Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Navifirmden Orjinal fw için hangi dosyaları indirmem gerekli?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luaz.
Üye
Konu Sahibi
Navifirmden Orjinal fw için hangi dosyaları indirmem gerekli?
telefonumu hackledim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yeniden orjinal fwye geçmek istiyorum bunu içn navifirmi önerdiler ama hangisini indireceğimi bilemedim yardımcı olurmusunuz acaba...
Utk4n*
Üye
Hepsi aynı iStediğini indirebiLiRSin bende meRak etmiştim denedim cevabımı aLdım ^^.
hasan_k_o
Üye
farketmez üçününde ürün kodu aynı.
eğer telefona flash attıktan sonra yanlış dosyayı indirmiş isen telefonun product code sini değiştirip nsu ile update yaparsan düzelir.
Kırmızı 5800 üretim kodu : 0559083: Euro2 Turkey RED
Luaz.
Üye
Konu Sahibi
@Utk4n*
Teşekkür ederim kardeşim.
@hasan_k_o
Konuyu biraz daha detaylı anlatabilirmisiniz. Ilk kez hackledim telefonu jaf ile. Eğer yanlış birşey yaparsak jaf ile aynı işlemi tekrar uygulayıp telefonu açamıyor muyuz? Farklı şeyler mi yapacağız...
hasan_k_o
Üye
valla benimde pek bilgim yok flash sırasında telefon çökebilir. kurtarılabiliyor fakat nasıl oldugunu bilmiyorum. navifirm den orjinal dosyaları indirip telefona flashla (ben phoenix ile yaptım flashi) . benim telefon kırmızıydı fakat indirdiğim dosya mavi çıktı tema vs maviydi. kırmızı ürün kodunu phoenix yardımıyla değiştirdim ve telefona nokia software updater den güncelleme yaptım. hepsi bu.
Dostum navifirmden dosya indirirken sadece "rofs2--uda.fpsx--C00" uzantılı dosyaları indirmen yeterlidiğer dosyalara gerek yok
filozof66
Üye
benim 5800 red var telefonum var ama arkasındaki product kod sonu 69 lu piyasada 2 tane kod var ben naviden 83lü olanı yükledim bi sorun olurmu garantide?
baronkaro1
Üye
bende farklı product code lu navi indirdim ama inşallah sorun olmaz