Navifirm'den indirdiğimiz firmware original mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MobileNC

Üye
    Konu Sahibi
Navifirm'den indirdiğimiz firmware original mi?
arkadaşlar navifirm'den indirdiğimiz firmware'i telefona çektiğimizde garanti kapsamından çıkarmı?

den1905

den1905

Üye
Bu konuyu bende çok merak ediyorum. :oke:

MobileNC

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuyu bende çok merak ediyorum. :oke:

Demin maxicep'te navifirm konularını kurcalarken bir üye arkadaşım navifirm firmware'leri nokianın kendi sunucularından indirdiğini yazmıştı. Ki incelemelerim sonucu bu kanının kanunlaştığını gördüm :D
Firmware direk nokia'nın sunucularından iniyorsa
Anladınız siz onu :)

----------Eklendi @ 13:02:46 ---------- Yazıldı @ 12:57:25 ----------

beynimdeki ampulu yakan arkadaş burda

meg1ddo

meg1ddo

Üye
benim anlamadığım şey ise madem navifirm nokia nin sunucularından alıyor yazılımı o zaman niye bir güncelleme çıkmadan iki hafta önce naviye düşüyor da Ovi ye düşmüyor sonuçta biz direk nokia sunucusuna bağlanabiliyoruz navi nin bizden daha önce görebildiği şeyi biz niye daha sonra görebiliyoruz nokia nin navi den haberi varmı anlaşmalı mi bunlar...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
benim anlamadığım şey ise madem navifirm nokia nin sunucularından alıyor yazılımı o zaman niye bir güncelleme çıkmadan iki hafta önce naviye düşüyor da Ovi ye düşmüyor sonuçta biz direk nokia sunucusuna bağlanabiliyoruz navi nin bizden daha önce görebildiği şeyi biz niye daha sonra görebiliyoruz nokia nin navi den haberi varmı anlaşmalı mi bunlar...

bence orcinal ama netten indirdinizle ayni yada ovi suitle ayni nokiadan olsa tum dosyalarini verirmi hatta uda dostasini bile bile vermez diye dusunuyorum:hmmm

nonamex

Üye
Navifirm Nokia Sunucularini tarar, her urun koduna guncelleme cikmiyor ayni anda sorun orda.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Navifirm Nokia Sunucularini tarar, her urun koduna guncelleme cikmiyor ayni anda sorun orda.

peki ürün koduna çıkmayanlar flashladığında nası telefonuna uyum sağlıyo o sürüm

nonamex

Üye
peki ürün koduna çıkmayanlar flashladığında nası telefonuna uyum sağlıyo o sürüm

RM aynı ise sorunsuz çalışıyor. Yabancı ülkeden telefonlarını alanlar, Türkiye kodlulardan herhangi birini flashlayarak telefonu türkçe yapıyorlar. Ürün kodlarının ne işe yaradığını henüz bende anlamadım, her ülkeye bir tane kod olsun sadece ona çıksın uğraşmayalım :ehe

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
RM aynı ise sorunsuz çalışıyor. Yabancı ülkeden telefonlarını alanlar, Türkiye kodlulardan herhangi birini flashlayarak telefonu türkçe yapıyorlar. Ürün kodlarının ne işe yaradığını henüz bende anlamadım, her ülkeye bir tane kod olsun sadece ona çıksın uğraşmayalım :ehe

bencede

pcwolf

pcwolf

Üye

Sonra da sunucular çöksün:D

• Beğen
Tepkiler: MobileNC
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt