navifirmde iki tane firmware var hangisi sağlam ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rumuz123456

Üye
    Konu Sahibi
navifirmde iki tane firmware var hangisi sağlam ?
nokia e7 telefonuma navifirmden önce 030 sürümlü belleyi kuracaktım daha sonra ovi suiteden en yenisine güncelleme yapacaktım bunun sebebi ise flash sonrası bi çok nokia uygulaması kullanılamaz hale geliyor söylentisi belki bi şekilde sorun olmaz diye düşündüm ancak navifirme girdiğimde böyle bişeyle karşılaştım hangisini indirmem gerekir ekran görüntüleri aşağıdadır

imgim. com/520incir5921049.png

imgim. com/82inciv7963384.png

imgim. com/5520incib3297463.png

Dereck

Dereck

Üye
Tam olarak bende bilmiyorum ama standart seçili olanları indirmek yetmiyor. bende bu şekilde yapmıştım sonra asıl 600 mb lık dosyanın seçili olmadığını ve inmediğini gördüm flashta atamadım zaten. O yüzden navifirmden indirirken her zaman tümünü seçip öyle indiririm bir zararı yok. zaten asıl flash dosyaları dışında diğerleri 3-5 kb zamanını almaz.

ANIL

ANIL

Admin
Sadece seçili olanları indirmen yeterli.

Dereck

Dereck

Üye
Sadece seçili olanları indirmen yeterli.

yeterli değil işte. ben navifirm standart seçimiyle indirdim ve flash atamadım eksik dosya çıktı. inmesi gereken asıl 600 mb lık dosyayı seçmemişti. neye göre seçim yapıyor anlamadım ama olmadı bende. belki arkadaştada öyle yapabilir diye öyle dedim

ANIL

ANIL

Admin
yeterli değil işte. ben navifirm standart seçimiyle indirdim ve flash atamadım eksik dosya çıktı. inmesi gereken asıl 600 mb lık dosyayı seçmemişti. neye göre seçim yapıyor anlamadım ama olmadı bende. belki arkadaştada öyle yapabilir diye öyle dedim

600mb boyutunda bir dosya yok. Bazen emmc dosyasını istiyor o dosyada dead flash atarken silinmesi gerekiyor.

Dereck

Dereck

Üye

600mb boyutunda bir dosya yok. Bazen emmc dosyasını istiyor o dosyada dead flash atarken silinmesi gerekiyor.

600 mb boyutunda bir dosya var resimden görebilirsiniz..

ANIL

ANIL

Admin
Doğru. Ben o dosyayı flash atarken hiç kullanmadım ama. Yinede hepsini indirip flash atmakta bir sorun yok.

rumuz123456

Üye
    Konu Sahibi
benim demek istediğim o değil 2 tane turkey_qw_silver_qhite var ilk resimde görterdiğim ikinci ve üçünc resimler ise bunalrın içeriği iki tane dosyanın farklı olduğunu gördüm

Dereck

Dereck

Üye
Resimlerden gördüğüm kadarıyla ikisininde içeriği birebir aynı. Hepsinden 2 şer tane koymalarının sebebi dosyaların 2 farklı sunucudan sunuluyor olması olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt