Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
navifirm ile eski fw ye dönme
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berkcan_0
Üye
Konu Sahibi
navifirm ile eski fw ye dönme
5800 cfw yüklü kullanıyorum ama eski orjinal red fw ye dönmek istiyorum ama navifirm ile yüklediğim dosyaları jaf a nasıl tanıtıcam forumda bulamadım forumda mevcut demeyin lütffen
Zafer Arslan
Üye
kardeş öncelikle navifirm den orjinal red dosyalarını indir sonra pc ne jaf ve jaf emülatör kur yoksa aşağıdaki linkten bulabilrisin ben ilk telefon hack lemede bu konudan yardım aldım ve hala tüm hack lemede bunu kullanıyorum sıfır hata alıyorum
linki tıkla ve bu işi ilk kez yapacaksan iyi oku
AMA DİKKAT örneğin telefonunda kullandığın CFW v51 ise kesinlikle orjinal v50 moduna dönemezsin ancak orjinal v51 yada v52 moduna dönebilirsin yani kısacası versiyon düşemezsin ancak yükselirsin deneme tlf açılmaz
işte link Baştan sona 5800 a özel c6 fw kurulum işlemi anlatımı resimli ve ayrıntılı %0 hata !
sen sadece cfw dosyaları bırakman gereken yere orjinal red dosyalarını bırakacaksın hepsi bukadar kolay
samoçam
Üye
slm bnm tlde v52.0.101 yüklü bunu v52.0.0.7 geri döndürmek istiyorum olurmu