Yardım Nav bar ı açınca

Sponsorlu Bağlantılar

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ne yapmak istiyorsun ki? Normalde fiziksel tuşun var ama navbar olsun mu istiyorsun? Stock romdasın?
qemu.hw.mainkeys ile ilgili olduğundan emin misin bu yaşadığın sorunların? Bende hep sorunsuzca çalıştı ama lg'nin romunda belki bişiler farklıdır bilmiyorum.

Pie dene bence. Bir de Xposed, eğer cidden ihtiyacınız yoksa kullanmayın. Kullanıyorsanız da olabildiğince az tutun yüklediğiniz modulleri, stable/bilindik modulleri kullanın. Ne kadar modul o kadar karışıyor sonra ortalık. Bende sadece "youtube adaway ile youtube background playback" yüklü.

Pie istiyorsan LMT Launcher indirebilirsin, ufacık bir uygulama. xda'de konusu var, oradan indir. Oldukça da hızlı ve fonksiyonel.
Pie güzel değil yahu nefret ediyorum.
Ve evet saadece kodu yazıyorum ve res. Atıyorum sonra telefon böyle.
LG G Pro Lite D682TR (MT6577)

Invoke

Invoke

Üye
qemu... ile tekrar navbar açabilirsin. Tek sorunun simgeler ise, nova launcher ve bir de ikon paketi yükle.

Sen bi' de dediğim uygulamayı yükle, bence beğenirsin..

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
qemu... ile tekrar navbar açabilirsin. Tek sorunun simgeler ise, nova launcher ve bir de ikon paketi yükle. Polycon ikon paketi tavsiye ederim.

Sen bi' de dediğim uygulamayı yükle, bence beğenirsin..
Keşke tek sorun simgeler olsa. :ehe

Invoke

Invoke

Üye

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
uygulamalar yok de mi, mesajı attıktan sonra aklıma geldi esgdfrghflş :D
O zaman, qemu'yu geçeceksin, kaliteli bi' navbar uygulaması araştıralım. :D
Uygulamalar var da sürekli durdu diye pencere geliyor. :ehe
Bide navbar stilini değiştirdim sorun yine devam ediyor hocam. :ehe
Gravity box la açıyorum sorun yine aynı. :ehe
Aslında @ghstr sağolsun stock üstüne stock attım yeniden bir deneyeyim bakalım neler olucak. :ehe

Invoke

Invoke

Üye
kitkat mı yüklü o cihazda?

Invoke

Invoke

Üye
Bence LG'nin romu ile alakalı bir durum. Nasıl fixlenir bilmiyorum ama ben olsam basitçe pie yüklerdim. :D

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Invoke

Invoke

Üye
Büyük ihtimalle farklı uygulamalarla denediğinde de aynı sonucu alacaksın. Pie, nasıl hoş değil, ss atacağım da tapatalksız üşeniyorum. :D

Ben hep kapatırım navbarı. İlk defa açmaya çalışan görüyorum. :D

• Beğen

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ihtimalle farklı uygulamalarla denediğinde de aynı sonucu alacaksın. Pie, nasıl hoş değil, ss atacağım da tapatalksız üşeniyorum. :D

Ben hep kapatırım navbarı. İlk defa açmaya çalışan görüyorum. :D
:D Farkımız. :ehe

snapdroid

snapdroid

Üye
Omnidwitch kurun kesinlikle pieden daha güzel. Normalde o özellik omni romlarin özelliği ama ben carbon ROM denen bi ROM da kullanmistim. Belki omniswitch sizin romda çalışır.
Aa bak omniswitch artık apk olarak kuruluyor muş navbara güzel alternatif

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Omnidwitch kurun kesinlikle pieden daha güzel. Normalde o özellik omni romlarin özelliği ama ben carbon ROM denen bi ROM da kullanmistim. Belki omniswitch sizin romda çalışır.
Aa bak omniswitch artık apk olarak kuruluyor muş navbara güzel alternatif
Hocam caanım navbar a bumu alternatif ya ? :no:
Teşekürler ama ben navbar ın kendisini istiyorum. :ehe

snapdroid

snapdroid

Üye
Abi şu programı dene pimp my ROM playstoredan yükleniyor
Not: programda 100den fazla menü var karıştırırsa nav bar seçeneği çıkar.
Hatta bu programda bravia 2 TV entegresi var bu seçeneği bi senin telefonda denermisin herhangi bir faydası olacaktı bende çalışmadı

• Beğen

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Hatta bu programda bravia 2 TV entegresi var bu seçeneği bi senin telefonda denermisin herhangi bir faydası olacaktı bende çalışmadı
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yeniden de başlattım ama hiç tepki yok bunda sanırım custom rom lar için.
Ne pimp program ya. :ehe

Ekli dosyalar

snapdroid

snapdroid

Üye
bi senin telefonun LG g kro lite
Krokrokro bende çalıştı miui v7 ama sâdece deneme amaçlı yaptım. 4" ekrqn

• Beğen

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
bi senin telefonun LG g kro lite
Krokrokro bende çalıştı miui v7 ama sâdece deneme amaçlı yaptım. 4" ekrqn
5.5" benim biraz gitse hiç sıkıntı olmaz ama işte LG nin rezaleti ne jb de KK da doğru düzgün açılmıyor şu lanet olası şey.
Açıp format layınca ayarlara ayarı da geliyor kişiselleştirilebiliniyor ama işte sorun devam ediyor.
Hatta açıp formatlayınca kurulumun son aşamasında arkası şeffafmı düz mü olsun diye de soruyor. :ehe
Ne garip cihaz ya. :ehe

snapdroid

snapdroid

Üye
Ya stock rom yada navbar için custom ROM . bide ben deneyince bişey farkettim. Benim navbar miui dizayn yanı xiami tel.dizaynında oldu. Kesinlikle romla alakalı

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Ya stock rom yada navbar için custom ROM . bide ben deneyince bişey farkettim. Benim navbar miui dizayn yanı xiami tel.dizaynında oldu. Kesinlikle romla alakalı
Öyle zaten system deki nav barı açıyor.
ROM atınca system değişince oradaki nav bar çıkıyor işte.
Ama sorun o zaten bu telefona custom ROM yok. :kop2:
İşlemcide MTK gerçi bi tane ROM var bi kısmını hallettim port layabilir sem onu açacak inşAllah. :ehe
Telefonda zor yaşıyor şuan gitti gidecek kobay oldu elimde. :kop2: :ehe
Kitkat da denedim birde son seferkinde jelly bean deydi telefon. Ve uygulamalar yine gitti.

Son düzenleme:
KingDroid

KingDroid

Üye
Frameworkten kapalidir o yuzden acilmiyodur

• Beğen

Üst Alt