H0lligan
Üye
-
Konu Sahibi
-
neden bahsettiğin anlaşılmıyor aga biraz daha açık yaz
Adam resmi ?O adam resmini çıkıyor valla bende iyi anlamadım. Yoksa şeffafmı? Hee sanırım orada bi boşluk var. Bu büyük ihtimal ROM ile ilgili. ROM zaten desteklemiyordur. Bide sen açınça öyle olmuş. Bence o boşluğu kolay kolay engelleyemezsin.
O adam resmini çıkıyor valla bende iyi anlamadım. Yoksa şeffafmı? Hee sanırım orada bi boşluk var. Bu büyük ihtimal ROM ile ilgili. ROM zaten desteklemiyordur. Bide sen açınça öyle olmuş. Bence o boşluğu kolay kolay engelleyemezsin.
ee çözümü olan ?
Teşekkürler. Sayende tekrar stock flash atacağım.RW-R-R yaptın mı izinleri ?
Teşekkürler. Sayende tekrar stock flash atacağım.
1 kere download a girdi şuan daha girmiyor recovery desen o zaten yok gibi onun yerine format lama yeri çıkıyor oda açılmıyor ve demin pc okumada hata veriyordu ama şuan download a giremeden fw flash lamaya başladı. Özetle demek istediğim telefonuma ne yaptık ?noldu la ?
dur dur söyleme bootloop dimi
Aman diyim bari izinlerle oynama.Navbar çok sıjıntı. Bende sırf deneme amaçlı build.prop navbar yapım dedim. Yeniden başlat diyince Wi-Fi açılmadı yenidencbaslat yeniden başlat halloldu
Aman diyim bari izinlerle oynama.
Demin bitti stock flash. ROOT da attım. Şimdi tekrar denemeyi düşünüyorum da başka fikri olan var mı ?
sonuç aynı.arsız rahat bırak olm telefonu ne yapacan nav barı ? Gravity Box yükle ordan nav bar eklenebiliyor ayrıca istersen pie controls da ekleyebiliyorsun cihaza
Stock ROM. Zaten custom da yok buna.Hocam ne yapmak istiyorsun ki? Normalde fiziksel tuşun var ama navbar olsun mu istiyorsun? Stock romdasın?
Stock ROM. Zaten custom da yok buna.
Evet ayriyetten navbar istiyorum daha kullanışlı.
Ana ekran tuşunu saadece ekranı açmak için kullanıp tuşları ekranın altından kullanmak daha güzel geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?