Bahadir_fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
teşekkürler kardeşim tema çok güzel ama bi sorum olacaktı bu temayı uygulayınca ekranda kırmızı çizgi içerisindeki temayla ilgili ayar kısayolu çıkıyo onu kaldırmanın bi yolu varmı acaba? ne saçma yapmışlar ekranda duruyo hep
evet biliyorum live özelliği için de bi ayarı yok işte kaldıramıyosunbaşka yöntem buldum cove teması aynı ikon setine sahip ve onda bu şey yok bundan da duwarkağıtlarını çektim içinden işlem tamam yok go locker en son huawei de kullandığımda köpek gibi şarj yiyodu kullanmam bida onu. z2 nin kendi ekran kilidi güzel zaten gerek duymuyorum kilit prosu kullanmaya. aslında launcher da kullanmayacam da orjinal launcher da ikonlar karman çorman dandik görünüyo sırf uygulama ikonları için launcher kurdum
evet biliyorum live özelliği için de bi ayarı yok işte kaldıramıyosunbaşka yöntem buldum cove teması aynı ikon setine sahip ve onda bu şey yok bundan da duwarkağıtlarını çektim içinden işlem tamam yok go locker en son huawei de kullandığımda köpek gibi şarj yiyodu kullanmam bida onu. z2 nin kendi ekran kilidi güzel zaten gerek duymuyorum kilit prosu kullanmaya. aslında launcher da kullanmayacam da orjinal launcher da ikonlar karman çorman dandik görünüyo sırf uygulama ikonları için launcher kurdum
O konuları biliyorum kardeşim. Cihaz rootlu deil rootlamayıda düşünmüyorum ilk defa root ihtiyacı hissetmiyorum :-) zaten go yu sevdim işimi görür fazla güzel bi team bulamadım ama sen 70 tane link vermişsin ama içlerinden anca 3 tane beğendim :-) hem go da yazı fontunuda değiştirebiliyosun oda güzel. O konuda da root a ihtiyaç duymamış oluyorum :-)
yok ios bi nebze ama g3 ikonlar dandini yarısı kare yarısı yuvarlakvalla içinde yüklü olan UI 5.0 bile çok güzel tema bence benim en çok hoşuma giden bu ikon paketi yine bunu kullanacam hemen hemen bütün uygulamalar var şeklide hoşuma gidiyo illa tema kullanmamız gerekmiyo bizde ikon pakedi kullanırız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bak buda güzelmiş bunuda indireyimayıptır sorması sen 24 saat burda mısın en son gece yatmadan önce baktığımda hala online dın 2 civarı bide sana bişey daha sorayım belki biliyosundur. bu yazı fontunun adı nedir? vatandaşa sorduk pinti çıktı ses soluk yok
tamam saolasın yinede. aslında benden de bi arkadaş istedi onun için araştırıyorum fontukare ikon seviyosan bunlarda güzel
goolors
twint buda fena görünmüyor.
bide bunu deniycem iyi gibi ama bakalım telde nasıl duruyosaga 2
valla bütün ikonlar yanyana olunca çok alangirli görünüyobide telde görmek lazım ama fena değil gibi. yazıyo zaten go da hiç olmayacak çünkü simge maskeleri farklı herşeyi mahveder diye genelde biçok ikon pakedinde kareye benzer şekiller olduğunda pek sevmiyorum aslında yuvarlak güzel duruyo ekranda bu cyrcle bi dene derim gerçekten çok güzel
evet böle tane tane bakınca güzel görünüyoama tek tek o kadar ikonla uğraşılmaz be yahu bunlar nasıl olmuş
cyrcle
goolors
twint bunuda sevdim.
aynen o ikisi güzel goolors sevmedim saga 2 daha da dandik hiç deneme derimolurmu menüde önemli ben sırf menü düzeni için yükledim bunca şeyi yoksa ev ekranı için ikon değiştirme prosu bulmuştum zaten normal ikon paketlerinden istediğin ikonu bi uygulamaya uygulayıp ev ekranına kısayol oluşturuyor icon changer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?