Nasri: "Hazard buraya gelmeli"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nasri: "Hazard buraya gelmeli"
Manchester City'nin başarılı oyuncusu Samir Nasri, Lille'in genç yıldızı Eden Hazard için en doğru takımın M.City olduğunu söyledi.

Samir Nasri, Arsenal'de oynarken şampiyonluk kazanmak adına gittiği Man City'de bu sezon başarılı bir yılın ardından Premier Lig şampiyonluğunu kazanmayı başardı. Takımda bulunan Vincent Kompany'nin de Belçikalı olduğunun altını çizen Nasri, "Hazard çok genç ve çok yetenekli bir oyuncu. Geçtiğimiz yıl ben de Hazard gibi bir seçim yapam zorunda kaldığımda seçimimi City'den yana kullandım ve asla pişman olmadım." ifadelerini kullandı.

Daily Mirror'a konuşan oyuncu, kendisinin Manchester City'ye gelmeden önce Patrick Vieira ile konuştuğunu söylerken, "Ben kararımı vermeden önce ailemle beraber teklifler için birkaç ay düşündüm, ardından City'ye imza atmaya karar verdim." dedi.

Manchester City'nin başarıya aç bir takım olmasının kendisini çektiğinin altını çizen oyuncu, "Ben Manchester City'nin teklifine 'evet' demeden önce eksileri ve artıları kafamda yazdım ve tarttım. Sonrasında çok düşünmeden geldim." dedi.

Arsenal'de oynadığı önceki sezonlara nazaran istatistiksel olarak Manchester City'de geride kalan Samir Nasri, bununla beraber takımı ile Premier Lig şampiyonluğunu kazanarak başarılı bir takımın içinde yer almaktan oldukça mutlu görünüyor.

"Ben bu takım ile şampiyonluk yaşamak adına Manchester'a geldim" diyen Nasri, yeni hedeflerinin ise takımlarını gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde üst sıralara tırmanmak olduğunu dile getirdi.

Bu sezon toplamda 43 maça çıkan Nasri, 6 gol attı ve 9 asist yaptı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt