Nasıl Yaparım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl Yaparım?
Bilgisayarımda yaklaşık 25 e yakın oyun setup u var hep son çıkan oyunlar gta 4,call of duty 8 filan. Bunları dvd ye çekecem dvdler 4.7 gb. Bu oyunlar 13 gb civarında bazılarıda 8 küsur. Bazıları zaten tek sığdı dvd ye. Peki bu boyutu büyük olanları 2 dvd ye nasıl paylaştırabilirim. Birde dvd leri taktığımda direk setup açılsın istiyorum.

Incubus

Incubus

Üye
Dediğin yöntem varmı bilmiyorum ama o dosyaların boyutları 100 gb dan fazla benim sana önerim hiç dvd le uğraşma taşnabilir harddisk al

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlara verecem :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
yok mu yardımcı olacak

slymnpmk

slymnpmk

Üye
Benim bildiğim kadarıyla oları rar'la sonra rar dosyası misal 10 Gb olduya ona sağ tıklayıp 3 part yapıp 4.7 + 4.7 + 0,60 Gb lik parçalara bölebilirsin.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
İsteyen arkadaşların sana harici disklerini versin. sende iso imajı olarak ver onlara. istedikleri oyunları daeomon tools ile kursunlar.

harici diski olmayana çift katmanlı dvd ye yazdır (boyutları 9gb civarı olan parçaları )

fakat bence en sağlıklısı harici disk, ISO imajı ve Daeomon Tools üçlüsü.

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Benim bildiğim kadarıyla oları rar'la sonra rar dosyası misal 10 Gb olduya ona sağ tıklayıp 3 part yapıp 4.7 + 4.7 + 0,60 Gb lik parçalara bölebilirsin.
dediğin gibi yaptım kardeşim sağol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt