nasil yaparim htc chacha

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
nasil yaparim htc chacha
*** UNLOCKED *** CHACHA PVT SHIP S-ON RL HBOOT- 1.13.0000 MICROP- 0557 RADIO- 7.52.35.28

Şuan telefonumda CM9 Android 4.0.4 ics yuklu ben tekrar orjinal htc senseli yazilim yuklemek istiyorum nasil yapicam ?? Dosyalari nerden bulucam

relax_1_8

relax_1_8

Üye
*** UNLOCKED *** CHACHA PVT SHIP S-ON RL HBOOT- 1.13.0000 MICROP- 0557 RADIO- 7.52.35.28

Şuan telefonumda CM9 Android 4.0.4 ics yuklu ben tekrar orjinal htc senseli yazilim yuklemek istiyorum nasil yapicam ?? Dosyalari nerden bulucam
Googledan chacha orjinal rom yaz cikiyor. Dosyalar exe uzantiliydi gaaliba cwmden yukleyemiyorsun. Verdigin bilgilerle eslesen romu kur.

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
Ben ariyorum bulamiyorum yardim edecek varmi

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
up up up

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Telefonun radio ve cid numarasına göre uygun ruu.exe dosyasını bulun.Cihazin şu an bootloader kilidi açık gözüküyor.ilk önce boot kilidini kapatın.Cihazı fastboot usb modunda pc'ye bağlayın daha sonra ruu dosyasını çalıştırın.O sizi yönlendirecektir.

relax_1_8

relax_1_8

Üye
Telefonun radio ve cid numarasına göre uygun ruu.exe dosyasını bulun.Cihazin şu an bootloader kilidi açık gözüküyor.ilk önce boot kilidini kapatın.Cihazı fastboot usb modunda pc'ye bağlayın daha sonra ruu dosyasını çalıştırın.O sizi yönlendirecektir.

Hocam romu yukleyince otomatikman s-off olmuyor mu?

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Hayır önemli olan s-off yazısı değil siz ona bakmayın s-off daha farklı bir şey.önemli olan orada unlocked değil relocked yazması bunun içinde kendiniz kapatmaniz lazım boot kilidini.google da arayın bootloader relock yapma diye ordaki talimatlara göre yapıp ruu romu yükleyebilirsiniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...