Nasıl orjinal olduğunu anlariz

Konu Sahibi
Nasıl orjinal olduğunu anlariz
Samsung galaxy S5 aldım arkadaşlar orjinal olup olmadığını nasıl anlariz bi yardım edin arkadaşlar içime kurt düştü

Kaç paraya aldın 200 se çakma ve birde ayarlara gir yarısı türkçe yearsı ingilizce vb ise çakma

Tepkiler: Kingmortall
    Konu Sahibi
2200 liraya aldım kardes

Tepkiler: Dede

fk555897

Üye
CPUZ programını yükle. Orada donanım vs bilgileri verilir. Oradan bakarsın. İşlemci Snapdragon 801, RAM 2 GB, GPU Adreno 330 olması gerekiyor.

Konu Sahibi
CPUZ programını yükle. Orada donanım vs bilgileri verilir. Oradan bakarsın. İşlemci Snapdragon 801, RAM 2 GB, GPU Adreno 330 olması gerekiyor.
Evlerden aldım içime kurt düşmüştü saol kardeşim rahatladım valla

Tepkiler: Dede
    Konu Sahibi
Telefonda adam gibi mesaj yazamıyorum ahmet yazıyorum ali çıkıyor mehmet yazıyorum veli cikiyor kafayı yiyecemBide 2000 liralık telefonda nasıl flash player olmaz onu anlamadım

klavye özelliklerinde otomatik düzeltmeyi kapatabilirsin
flash player 2012 ve sonrasındaki hemen hemen tüm android cihazladan kaldırıldı neden mi ?
html5 geldi flashdan daha iyi ve hızlı ama bazı eski film siteleri eski filmleri flashla yüklediği için açamazsınız ama youtube gibi modern sitelerde gram sorun olmaz

-------ekledi-----

eğer yinede ben flash player kullanmak istiyorsanız google play store dan ücretli ve ücretsiz bir çok flash player web browser mevcud

Serhan

Üye
Hortlatıyorum ama evkurdan 2200 e aldığın telefon nasıl sahte olabilir bende çorludaki evkura gidince birileri soruyodu neden acava

Hortlatıyorum ama evkurdan 2200 e aldığın telefon nasıl sahte olabilir bende çorludaki evkura gidince birileri soruyodu neden acava
Önemli olan fiyat ve satılan yer degilki ama bazı satış yerleri kullanıcıların güvenini kazanmış o ayrı siz teknolojiden fazla anlamayan birisiniz her hangi bir teknoloji mağazasından bir şey alacaksınız eğer görevli ve ya satıcı sizin fazla bilgi olmadığınızı anlatsana kaziklayabilir kazıklamak yasa dışı değil (kazık dolandırmak değildir) neden mi adam size 2000 tl ürün satar ama aslında ürünün değeri 100 tl imiş bu durumda boşa giden 1900 tl nin üzerine bir bardak su için veya içmeyin ramazan ramazan orucunuz bozulur

Tepkiler: Serhan

Serhan

Üye
son cümleye koptum ya

Tepkiler: Jelly Beanci