falconn00
Üye
-
Konu Sahibi
-
hazır çift fanlı al demişsiniz de yapmak almaktan mantıklı değil mi ?Yapamazsın Nasıl Yapacaksın Astarı Kendinden Pahali Tutar Öyle Bir Laf Vardırya. Bi Kere En Çok Isınan Ekran Kartı ve İşlemci Onlarada Direk Vurmayacaği İçin Alttan Koysan Çok Faydası Olmaz İçini Açıp Temizle En İyisi.Hazır Çift Fanlı Şeylerdende Al Koy altına
Tamam Ama 2 Fan Alsan Ki Bunlarda 12 14 CM Olmak Zorunda Etti 25 30 TL 10 TL Daha Ver Hazırını Al Hem Daha İyi Olur Hemde Başın Ağrımaz Dahası Kendin Yapsan Harici 12 V Lazım Nereden Alacaksın?hazır çift fanlı al demişsiniz de yapmak almaktan mantıklı değil mi ?
El yapımı işlemci ve ekran kartına vurmayacak altına koyarsan demişsiniz hazır alsam da vurmayacak o zaman ?
Güncel
Ama Ses Yapıyor20, 30 tl lik soğutucuları tavsiye etmem. Motorları çabuk bozuluyor. Benim başıma geldi, bende eski vcd nin motoru söküp soğutucuya harici bir güçle bağladım, harika soğutuyor şimdi
En Son 40 Tlye Güzel Bişey Almiştim Çok Daha İyileride Mevcut Stok Fanlar Yazın Yeterli Olmaz.Bana Kalırsa Soğutucusuz Laptop Olmazlaptopun altına konulan parçalar var 10-20 tl filandır herhalde iki fan oluyor hızlıca soğutuyor pcyi
Aksine kendi motoru ses yapıyordu, benim taktığımda hiç ses yok.Ama Ses Yapıyor
En Son 40 Tlye Güzel Bişey Almiştim Çok Daha İyileride Mevcut Stok Fanlar Yazın Yeterli Olmaz.Bana Kalırsa Soğutucusuz Laptop Olmaz
onları bende tavsiye etmem hocamlaptopun altına konulan parçalar var 10-20 tl filandır herhalde iki fan oluyor hızlıca soğutuyor pcyi
hocam 15*15 derken ne demek istediniz ? (15cm*15cm mi ?)Bak ben şöyle bişey düşünüyodum. Hani büyük mavi iş klasörleri varya mukavvadan. Benim dizüstü fazla isinmadigindan bunu alıyorum, dizüstünün fanı sol üste duruyo. Bende bu klasöre fanı boşlukta duracak şekilde koyuyorum. Pc mount and blade oynarken 3 saat kapanmıyor. Normalde alt fan az hava alınca 30dk da kapanıyor He ama seni bu kesmesi bunu yapabilirsin. 1 adet herhangibir 15*15 fan al klasörüne bi yolunu bulup tak(takacağın nokta mesela benim fan sol üstdeydi onun hizasına koyacan) bide mermer laminat bul klasörüne onu silikon tabanca ile yapıştır. Problem varmı? Ayrıca dikkat et klasörün içinden şeffaf dosyalar çıksın oraya güç kaynağı koyarsanız.
Hatta iki adet 15*15 fan al bide mukavva yı anakart hizasında delik aç ikinci fanı oraya koy(böyle yaparsan mermeri ona göre ayarla veya koyma
Hardware monitörü yükle ordan en çok ısınan parçaya 2.fanı koy. 1 fan(yani stok fana yardimci olan) o fan hava üflemesin hava çeksin
Hiç uğraşmayacaksan al kulak içi kulaklık speedfanı kur. Fanları ısınınca fan hızını artır
Evet 14ün Ortalama Fiyatlarıonları bende tavsiye etmem hocam
hocam 15*15 derken ne demek istediniz ? (15cm*15cm mi ?)
hocam kusura bakmayın fakat anlayamadımBak ben şöyle bişey düşünüyodum. Hani büyük mavi iş klasörleri varya mukavvadan. Benim dizüstü fazla isinmadigindan bunu alıyorum, dizüstünün fanı sol üste duruyo. Bende bu klasöre fanı boşlukta duracak şekilde koyuyorum. Pc mount and blade oynarken 3 saat kapanmıyor. Normalde alt fan az hava alınca 30dk da kapanıyor He ama seni bu kesmesi bunu yapabilirsin. 1 adet herhangibir 3*3 al klasörüne bi yolunu bulup tak(takacağın nokta mesela benim fan sol üstdeydi onun hizasına koyacan) bide mermer laminat bul klasörüne onu silikon tabanca ile yapıştır. Problem varmı? Ayrıca dikkat et klasörün içinden şeffaf dosyalar çıksın oraya güç kaynağı koyarsanız.
Hatta 3*3 ve 15*15 fan al bide mukavva yı anakart hizasında delik aç ikinci fanı oraya koy(böyle yaparsan mermeri ona göre ayarla veya koyma
Hardware monitörü yükle ordan en çok ısınan parçaya 2.fanı koy. 1 fan(yani stok fana yardimci olan) o fan hava üflemesin hava çeksin
Hiç uğraşmayacaksan al kulak içi kulaklık speedfanı kur. Fanları ısınınca fan hızını artır
denexeginu derken ne demek istediniz ?Valla ben o metni bayagi oynadım o yüzden pc suan 3 gündür yok bu yüzden oldu.
Biraz sonra adam akıllı yazacak böyle denexeginu bekliodum zaten
deneyeceğimi demek istediniz galibaYazacağım herseyi A4 e bugün yazacam. Sonra resmini çekip atacam. Mobil ile yazmak denex. .. gibi saçma şeyler doğuyor.
Drnex...= x olan yere c koy en Sondaki u yerine i harfi koy ve oku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?