ondan size soruyorum zatenher türlü uygulamanın en babası mevcut sen özgün bişeyler bul
bende fikir yok sadecehemen bakıyorumprogramin adi change yo voice hatta forum da bi arkadas paylamisti yanilmiyosam android genel bolumunde bunu yaparsan cok sevap kazanirsin kardesim

Arkadaşlar 1 haftadır programlama öğrendim şuan çalışmalarım çok iyi gidiyor yalnız bir türlü aklıma ne yapacağım ile ilgili fikir gelmiyor. sizin aklınızda varsa böyle birşey lütfen bana yardımcı olun.
Şimdiye kadar 5 tane falan uygulama yaptım
Bunlar;
Altın Edebiyat Bilgileri , Korkutucu hikayeler , Erotik hikayeler , Okul Yıllığı bide Flashlight Fikir olsa baska şeyler de yapıcam reklam geliri için fazla yapılmamış yada çok satacak fikirler lazım. Eğer Aklınızda birşey varsa lütfen esirgemeyin.

programin adi change yo voice hatta forum da bi arkadas paylamisti yanilmiyosam android genel bolumunde bunu yaparsan cok sevap kazanirsin kardesim
Apkyi düzenle olur
- - - Eklendi - - -
Onun tarzı uygulamalar var
Apkyi nasıl duzenliyoz arkadaşım biraz açsana...
mesela arama geldiginde flash yanması iphone da görmüşdüm yapabilirsen ?
adı neBu uygulama var zaten
adı ne
Beacon
uygulamalar daki gereksiz izinleri kaldıracak bir program. _Arkadaşlar 1 haftadır programlama öğrendim şuan çalışmalarım çok iyi gidiyor yalnız bir türlü aklıma ne yapacağım ile ilgili fikir gelmiyor. sizin aklınızda varsa böyle birşey lütfen bana yardımcı olun.
Bunlar;
Altın Edebiyat Bilgileri , Korkutucu hikayeler , Erotik hikayeler , Okul Yıllığı bide Flashlight Fikir olsa baska şeyler de yapıcam reklam geliri için fazla yapılmamış yada çok satacak fikirler lazım. Eğer Aklınızda birşey varsa lütfen esirgemeyin.
yüz tanıma kilidi sayesinde telefonu başkası kurcalarken bir kaç saniyede sahibini göremeyince kitleyen bir program.Arkadaşlar 1 haftadır programlama öğrendim şuan çalışmalarım çok iyi gidiyor yalnız bir türlü aklıma ne yapacağım ile ilgili fikir gelmiyor. sizin aklınızda varsa böyle birşey lütfen bana yardımcı olun.
Bunlar;
Google'dan arastirabilirsin
Ne detaylı acmıssın ya.. Hic aklıma gelmemisti..
belki basit ama birçok kişinin işine yarayacak bir program var aslında kendim denemek istiyordum ama sana vereyim sırrımı
üniversite için vize final geçme notu hesaplama programı olacak ama vizenin %de kaçını finalin %de kaçını ayarlardan kendisi girecek.
kabaca toplarsak ana ekrana vize final girince ortalamayı verecek ayarlarda %de dilimler olacak.
markette var deme, ben detaylı düşünmüştüm ama bu tabi hayal gücü ile alakalı![]()

beni aşarfacebook telefon numaralarıyla birlikte senkronizasyon yapan bi uygulama yapabilirsin. markette yok numaraları sync yapan

Buyrun link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni bi sürüm
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

denemek lazımmesela arama geldiginde flash yanması iphone da görmüşdüm yapabilirsen ?
biraz zor olabilir amaBeni aşarfilter proxy diye bir program var buna https desteği eklersen çok iyi olur
en azından su kadarcık bilgimle onu yapamam 
Gereksiz izinler sandığınız genelde reklam koyarken istenen izinler kaldırılırsa çalışmayabilir. diğeride beni aşaruygulamalar daki gereksiz izinleri kaldıracak bir program. _
- - - Eklendi - - -
yüz tanıma kilidi sayesinde telefonu başkası kurcalarken bir kaç saniyede sahibini göremeyince kitleyen bir program.

wifi şifre kırıcı yap![]()
suç ama